9Months - kurssi raskaana oleville

49,90 

Kurssilla käymme läpi kehon muutoksia raskausaikana, miten voit harrastaa liikuntaa turvallisesti läpi raskausajan sekä valmistaa kehoasi synnytykseen ja siitä palautumiseen. Kurssilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle ja erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa tätä kurssia. Kurssille voi osallistua kaikissa raskauden vaiheissa.

Kurssiin sisältyy neljä tunnin mittaista tapaamista, joista jokainen sisältää teoriaosuuden ja liikuntaa. Teoriaosuuksissa aiheina ovat mm. raskauden vaikutukset kehoon ja liikkumiseen, keskivartalon palautuminen ja liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen.

Kurssi kuuluu Aplicon jäsenyyteen.

Kurssille voi osallistua myös kurssimaksulla: 4x kurssi 49,90€. Kurssin ajan saat myös käyttää kuntosalia sekä tutustua ryhmäliikuntatunteihin.

 

Seuraava kurssi: keskiviikkoisin 2.3.-24.3.2022 klo 16:30

Kysy lisää: emma.linden@aplico.fi

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: