Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Premium

Kaikki yhdessä jäsenyydessä

Nyt saat halutessasi PREMIUM-jäsenyyden meille!

Aplico PREMIUM-jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM-jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM-jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOW Laitepilateksen ja RUSH Bootcampin rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi. Tämä tuote on luotu toiveestanne saada enemmän mahdollisuuksia harjoitella pienryhmissä. Nyt se on täällä!

Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN ja saat enemmän

Tässä tämän uuden jäsenyyden yksinkertainen toimintamalli ja hinnasto:

  • Kevään tarjous: Jos et vielä ole kokeillut PREMIUM jäsenyyttä saat PREMIUM-jäsenyyden nyt hintaan 99,00 €/4vkoa. Tarjous voimassa yhteensä 8 viikkoa. Tämän jälkeen normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan.
  • Toimintamalli: Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jos haluat jättää PREMIUM-osan jäsenyydestäsi pois myöhemmin, se päättyy ilmoituksestasi seuraavan kokonaisen liikuntajakson loppuun. PREMIUM-jäsenyyden minimiostoaika on kahdeksan viikkoa.
  • Näppäile tietosi oheisella lomakkeella ja päivität jäsenyytesi PREMIUMIIN. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja hyväksyä nämä yllä olevat toimintamallit, ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä.

Jos et vielä ole Aplicon jäsen, voit ostaa kokonaan uuden jäsenyyden verkkokaupastamme klikkaamalla tästä.

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme kerta- tai sarjakorteilla. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun.

Tutustu konseptien lukujärjestykseen tästä!

Konsepteista pääset lukemaan lisää ylävalikosta “konseptit” tai klikkaamalla tästä RUSH-Bootcamp tai FLOW Laitepilates.

Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle konseptien kanssa!

Kyllä, haluan päivittää oman jäsenyyteni Aplicon PREMIUM-jäsenyyteen nyt 99,00€/4vkoa

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: