Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ryhmäliikunta­tunnit

Miten löydän sopivat ryhmäliikuntatunnit?

Jokaisen jäsenemme OMA Personal Trainer on apuna liikuntasuunnitelman tekemisessä. Tuntien valinta tehdään yhdessä liikunnan ammattilaisen opastuksella. Aplicossa on käytössä myös elementit ja värikoodit, jotka helpottavat tuntien valintaa. Pysymällä tietyssä värissä on turvallista kokeilla eri lajeja niiden nimistä huolimatta. Esimerkiksi harmaat kivilajit ovat aina lihaskuntotunteja ja niissä ei voi vahingossa joutua koreografiselle jumpalle.
Maa

Ruskea, maalajit

Tämä on hyvä paikka aloittaa liikunta. Pohjan omalle terveydellesi luot maa- tuotteiden avulla. 30-45 minuutin perusjumpat ovat juuri sinua varten. Yhdistä tunnit sinulle sopivalla tavalla tai valitse vain yksi ja aloita terveellinen elämä, tänään. Maalajeja kuvaavat: Onnistuminen, terveys, ilo ja hyvä olo meille kaikille.

Ilma

Sininen, ilmalajit

Liikkuvuutta ja rentoutumista. Pehmeät ja harmoniset lajit löydät ilmaelementin alta. Tunneilla kehität kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä rentoutat mielen. Rauhoittumisen kautta pystyt keskittymään arjessa paremmin. Ilmalajeja kuvaavat: Pehmeys, keveys, rauhoittuminen, keskittyminen, rentous sekä levollinen mieli.

Kivi

Harmaa, kivilajit

Oman kehosi kivijalkaa pääset kehittämään kivilajien parissa. Lihaskestävyyttä ja –voimaa saavutat osallistumalla harmaalla merkityille tunneille. Perinteisiä lihaskuntoliikkeitä erilaisilla tunneilla. Kivilajeja kuvaavat: Voima, sitkeys, lihaskunto, lihaksiston tuki

Metsa

Vihreä, metsälajit

Soljuvaa liikettä ja aerobista liikuntaa on luvassa metsäelementin alla. Lajeina tämän elementin alla löytyy liikkuvia perusjumppia ja myös keskitasoisia sisäpyöräilytunteja. Tämän värin tunnit eivät ole kevyitä, eikä raskaita, vaan keskitasoisia. Metsälajeja kuvaavat: Selkeys, rytmikkyys, tuttu ja turvallinen, mukaansa tempaava, sykettä elämään.

Tuli

Oranssi, tulilajit

Tule haastamaan itsesi oranssilla merkittyjen tulilajien pariin. Tämän elementin alta löydät itsellesi haastetta fyysisesti sekä kaikki vauhdikkaat erikoislajimme. Tunteja on tanssista kovaan sisäpyöräilyyn. Tulilajeja kuvaavat: Haasteet, energia, vauhdin huuma, menoa ja meininkiä vaativan liikkujan makuun.

Vesi

Turkoosi, vesilajit

Tervetuloa vesiliikunnan pariin. Turkoosilla värillä on merkitty vesiliikuntatunnit, joita Aplicossa ovat aamu-uinti ja vesijumpat. Vesilajit järjestetään Lohjan Liikuntakeskuksen kanssa yhteistyössä, ja paikkana on Neidonkeitaan uimahalli. Vesilajeja kuvaavat: Pehmeys, iskuttomuus, kaikille sopivaa, kuntoutuksen tukena.

Tuntien varaus

Jäsenenä sinun on mahdollista varata paikkasi eri ryhmäliikuntatunneille kirjautumalla järjestelmäämme. Tunnit ovat varattavissa 2 viikkoa aikaisemmin. Suosittelemme varaamaan paikan kaikille tunneille. Näin varmistat että pääset varmasti tekemään harjoituksen ja me pystymme informoimaan sinua, jos tuntiin tulee jotain muutoksia esim. sairastapauksissa.

Varaus täytyy lunastaa 5 minuuttia ennen kyseisen tunnin alkua tai menetät paikkasi varasijalla olevalle.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan tunnille, muistathan perua tekemäsi varauksen. Näin mahdolliset varasijalla olevat asiakkaat pääsevät tunnille. Varauksen voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta tai soittamalla vastaanottoomme. Nähdään tunneilla!

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: