Kurssit

Aplicossa tarjoamme monia kursseja peruspalveluidemme lisäksi. Nämä ovat jäsenetuhinnoin omille jäsenillemme, mutta samalla myös avoimia kenelle tahansa. Kurssit ovat pääasiassa kestoltaan 4 viikkoa tai 8 viikkoa.

Kursseilla ryhmäkoot ovat pienemmät ja harjoittelu sujuu tutussa ryhmässä hyvillä etäisyyksillä. Odotettu Mindfulness-kurssi on jälleen mukana tarjonnsassa sekä lapsille suunnattu Tiktok-tanssikurssit saavat jatkoa. Äidit laitetaan kuntoon Äidit kuntoon-testipäivässä ja 9 Months-kurssilla.

Kurssitarjonnassa tarjoamme myös suositun X-METHOD GROUP – ryhmän. X-Method Group on vaativa, mutta palkitseva ryhmäliikuntaohjelma. Takaamme motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen – tulostakuulla! Kokoontuminen kerran viikossa ja toisen treenin teet oman aikataulun mukaan. Yksi harjoittelukerta kestää 60 minuuttia ja se koostuu kolmesta 20 minuutin mittaisesta osa-alueesta; Kestävyys, Voima ja Kunto.

Klikkaa tästä itsesi kevään kurssikalenteriin!

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Kyllä, varaan näytetunnin: