Kurssit

 

Kurssitarjonnan alta löydät kaikki tiiviskurssimme. Tarjonnastamme löytyy nyt seuraavat kurssit:

NUORTEN KESÄKURSSIT: Ajalla 7.6-23.6.2022

11–12 v. TI, KE ja TO klo 12:00 – 12:45

Nuorten kesäkurssilla liikutaan vaihtuvin teemoin ja tutustutaan kuntosaliin. Ohjaajan opastuksella kokeillaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia sekä kehonhuolto-lajeja.

Kuntosalilla tutustutaan laitteisiin, liikkeisiin ja pelataan Iwall- treenipeliä. Tällä kurssilla opetellaan harjoittelua turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä.

 

13–15 v. TI, KE ja TO klo 13:00 – 13:45

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Tiistai ja torstai ovat kuntosalipäiviä ja keskiviikkona liikutaan ryhmäliikunnan parissa. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi jo 13-vuotiaasta alkaen ja käyttää palveluja omatoimisesti.

Aplicon jäsenetuhinta Nuorten kesäkurssille on 79,90 € ja muut 119,90 €.

 

OSALLISTU ETÄVALMENNUSRYHMIIN

Etävalmennusryhmät ovat kahdeksan viikon mittaisia kokonaisuuksia. Etävalmennuksissa on aina tavoite, jota kohti valmentaja sinua vie. 8 viikon aikana valmentajan ohjeita noudattaen saavutat tavoitteesi. Valmennuksen voit aloittaa ajasta ja paikasta riippumatta, oman aikataulusi mukaisesti. Tervetuloa etäliikuntojen pariin.

Siirry tästä AplicOnlineen ja lue lisää alkavista ryhmistä ja hyppää mukaan!

 

OSALLISTU HAASTERYHMIIN

Haasteryhmät kestävät neljä viikkoa. Aiheesta riippuen haasteita on 1-3 viikossa.Osa haasteita saa sinut nauramaan vedet silmissä ja osa miettimään tärkeitä valintoja. Valitse sinulle tähän hetkeen sopivin haaste ja tartu toimeen. Uskalla haastaa itsesi!

Siirry tästä AplicOnlineen ja lue lisää alkavista ryhmistä ja hyppää mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: