Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Personal training

Personal training on nimensä mukaisesti yksilövalmennusta, jolloin kaiken tekemisen lähtökohtana ovat juuri sinun yksilölliset tavoitteesi. Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen summa, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Tavoitteen saavuttamista seurataan valmennussuhteen aikana säännöllisesti, jotta suunta kohti tavoitteen toteutumista säilyy.

Yksilöllisesti suunnitellussa ja toteutetussa valmennuksessa pystytään huomioimaan erilaiset rajoitteet ja siten varmistamaan harjoittelun turvallisuus – tehokkuudesta tinkimättä. Yksilövalmennuksessa tapaamiset sovitaan yhdessä personal trainerin kanssa, ja niissä huomioidaan henkilökohtainen elämäntilanne sekä mahdollisesti muuttuvat resurssit.

"2-3 % saavuttaa tavoitteensa yksin, 80-85% personal trainerin kanssa."

Aplicon jäsenenä saat kaksi (2) veloituksetonta tapaamista oman personal trainerisi kanssa vuosittain, ja lisää tapaamisia voit ostaa tarpeen mukaan. Lisäksi oma PT on yhteyshenkilösi kaikissa klubiin liittyvissä asioissa. 

 

Auktorisoitu personal trainer (APT)

Kaikki Aplicon oma personal trainerit ovat auktorisoituja personal trainereita (APT). APT on rekisteröity tavaramerkki ja sitä saavat käyttää vain auktorisoidut koulutusorganisaatiot ja heidän kouluttamansa personal trainerit. Auktorisoitu personal trainer on koulutettu tuottamaan laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita turvallisesti ja vastuullisesti. 

APT tavaramerkkiä käyttävät personal trainerit ovat suorittaneet vaaditun määrän opintoja ja osaaminen on todennettu määriteltyjen standardien mukaisesti. Auktorisoinnilla varmistetaan personal trainerin ammattiosaaminen. Auktorisoitu personal trainer on liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja ja ammattilainen.  

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: