Personal training

Aplicon oma PT-tiimi

Henkilökohtainen valmentaja, eli Personal Trainer on monien liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien kysymysten ammattilainen. Aplicossa toimii 8 oma personal traineria, jotka ovat valmiina auttamaan sinua näiden kysymysten parissa. 

Kaipaatko helpotusta liikunnan aloittamiseen tai ryhtiä nykyiseen treenaamiseen? Onko sinulla jokin tavoite, jonka haluaisit saavuttaa? Onko lääkärisi kehottanut aloittamaan liikuntaa, paremman terveyden saavuttamiseksi? Kaipaako ruokavaliosi ryhtiä? Haluaisitko muuttaa elintapojasi pysyvästi? Kaipaako liikuntalajisi fysiikkavalmennusta? Haluaisitko päästä eroon niska-, hartia-, ja selkäsäryistä?

"2-3 % saavuttaa tavoitteensa yksin, 80-85% personal trainerin kanssa."

Lähde: IHRSA = The International Health, Racquet & Sportsclub Association

Aplicon jäsenenä saat 2 veloituksetonta tapaamista oman personal trainerisi, eli oma PT:n kanssa vuosittain ja lisää tapaamisia voit ostaa halutessasi. Lisäksi oma PT on yhteyshenkilösi kaikissa klubiin liittyvissä asioissa. 

Tavoitteesi ja tarpeesi saattavat muuttua matkan varrella, joten oma PT:n vaihtaminen on myös koska tahansa mahdollista. Jokaisella Aplicon oma PT:llä on omat vahvuutensa ja haluamme, että sinä saat aina tarpeittesi mukaista tukea treeniisi. Oma PT:n avulla pääset tehokkaasti ja turvallisesti kohti asettamaasi tavoitetta.

Auktorisoitu personal trainer (APT)

Kaikki Aplicon oma personal trainerit ovat auktorisoituja personal trainereita (APT). APT on rekisteröity tavaramerkki ja sitä saavat käyttää vain auktorisoidut koulutusorganisaatiot ja heidän kouluttamansa personal trainerit. Auktorisoitu personal trainer on koulutettu tuottamaan laadukkaita liikunta- ja hyvinvointipalveluita turvallisesti ja vastuullisesti. 

APT tavaramerkkiä käyttävät personal trainerit ovat suorittaneet vaaditun määrän opintoja ja osaaminen on todennettu määriteltyjen standardien mukaisesti. Auktorisoinnilla varmistetaan personal trainerin ammattiosaaminen. Auktorisoitu personal trainer on liikunta- ja hyvinvointialan moniosaaja ja ammattilainen.  

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: