Yrityksille

Tilaa veloitukseton taukojumppa yrityksellenne!

Taukojumppa sopii esimerkiksi kokouksen tai työpäivän yhteyteen virkistämään ja tuomaan lisää energiaa työyhteisöön. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät ja stressin tunne kevenee jo tämän pienen jumppahetken aikana. Varaa vierailuun n. 30min aikaa.

Täyttämällä alla olevan lomakkeen tilaat tiimillenne veloituksettoman taukojumpan. Kirjaa “Laskutustiedot”-kenttään koodi taukojumppa, ja “Liikuntapaketin alkamispäivä/tai päivä” -kenttään voit kirjata toiveen/toiveita ajankohdasta, jolloin ohjaus toteutetaan.

Olemme teihin yhteydessä ja vahvistamme toivomanne ajan sekä kuulemme toiveenne jumppatuokiota varten.

 

Liikunnasta hyvinvointia työyhteisöllenne

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa!

Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Säännöllisellä liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee.

“Säännöllisellä, intensiivisellä ja läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella näyttää olevan työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus – liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä kroonisissa pitkäaikaissairauksissa ja vaikuttaa näin välillisesti työkykyyn.” – UKK-instituutti

Räätälöimme myös juuri teille sopivan paketin ja keskustelemme mielellämme tarpeista, joita teidän henkilökunnallanne liikunnalle olisi.

Laita viestiä emma.linden@aplico.fi

Kun olet tilannut yrityksellesi oman liikuntapaketin voit täyttää tällä sähköisellä lomakkeella yrityksen tiedot ja laskutusosoitteen:

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: