Yrityksille

Liikunnasta hyvinvointia työyhteisöllenne

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa!

Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Pikkujoulukauden ehdoton suosikki on viinijooga. Kyseessä on joogaharjoitus, jossa voit nauttia samalla lasin viiniä, olutta tai vaikka glögiä valintasi mukaan. Itse harjoitus myötäilee joogaharjoituksen tunnelmaa, mutta viinilasi tuo siihen tietyn haasteen ja huvin sekaan. Tämä tunti on tehty tuomaan iloa ja elämyksiä arkeen tai juhlaan, ja se otetaan vastaan huumorilla. Omasta onnistumisesta itsensä saa palkita vaikka huikalla lasista. Tärkeintä on hymy huulilla tämän tunnin jälkeen!

Tunteja voimme pitää Aplicon upeissa puitteissa tai teidän yrityksenne tiloissa. Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella tai emma.linden@aplicofi.

Kun olet tilannut yrityksellesi oman liikuntapaketin voit täyttää tällä sähköisellä lomakkeella yrityksen tiedot ja laskutusosoitteen:

Säännöllisellä liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä.

Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Meiltä voit varata yritykselle tai omalle porukalle satunnaisia tai säännöllisiä ohjattuja liikuntatunteja. Räätälöimme juuri teille sopivan paketin ja keskustelemme mielellämme tarpeista, joita teidän henkilökunnallanne liikunnalle olisi.  Liikunta voi tapahtua Aplicolla, ulkona tai teidän yrityksen tiloissa.

Laita viestiä emma.linden@aplico.fi tai soita 0505421630 niin jutellaan lisää.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: