Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Fysioterapia yhteistyö

Fysios Mehiläinen yhteistyössä Aplicon kanssa

Ammattitaitoista fysioterapiaa Lohjalla tarjoaa Fysios Lohja, joka toimii Aplicon toimitiloissa. Pyrimme tarjoamaan ainutlaatuisen yhteistyömme kautta monipuoliset mahdollisuudet kuntoutuksen ja liikunnan yhdistämiseen. Aplicon jäsenenä sinulla on vuosittain maksuton 30 minuutin konsultaatioaika Fysioksen fysioterapeutille.

Onko liikunnan harrastamisesta aikaa tai tarvitsetko kuntoutuksen tueksi ohjattua liikuntaa? Fysioksen fysioterapeutti voi kirjoittaa sinulle liikkumislähetteen, jolla saat maksuttoman 30 minuutin tapaamisen liikunnanohjaajan kanssa Aplicolla. Hänen kanssaan pääset suunnittelemaan ja keskustelemaan liikunnan mahdollisuuksista, joita fysioterapeuttisi sinulle suosittelee.

Fysios Lohja, Aplicon tiloissa vuodesta 2019

Fysios Lohja on esteetön toimipiste ja uuden ajan moderni fysioterapialaitos, joka tarjoaa puitteet sekä vaativalle lääkinnälliselle kuntoutukselle että laajalle urheilufysioterapialle ja tules-fysioterapialle.

Fysioterapeuttimme Lohjalla palvelevat sinua yksilöllisesti ja laajalla asiantuntemuksella. Vahvuutemme on kokenut ja erittäin monipuolisesti kouluttautunut, iloinen, innokas sekä motivoitunut henkilökunta, joilla on viimeaikaisin tietotaito fysioterapian eri osa-alueilta. Meillä erikoisosaamista tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta ja urheilufysioterapiasta sekä vahva manuaalisen terapian osaaminen. Teemme myös kotikäyntejä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Lue lisää Fysioksesta: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja-fysioterapia

Liikkumislähete

Liikkumislähetteellä saat veloituksettoman tapaamisen liikuntaneuvojan kanssa. Henkilökohtaisessa tapaamisessa kartoitetaan nykytilanne ja ohjataan terveyden kannalta hyödyllisen ja turvallisen liikunnan pariin. Tapaaminen on maksuton.

Liikkumislähetteen kirjoittaa terveydenhuollon ammattilainen lääkäri, hoitaja, farmaseutti tai
fysioterapeutti.

Liikuntaneuvonnan yhteystiedot:
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy, Ratakatu 24, 08150 Lohja
Sari Hankimo,
sari.hankimo@aplico.fi,
puhelin 050 500 1131Lähetteen antaja täyttää:

Fysioterapia konsultaatio Aplicon jäsenelle

Yhteydenotto pyynnön jättänyt henkilö:

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: