Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on nimensä mukaisesti pyörälläajoa sisällä. Tuntia vauhdittaa menevä musiikki, ja ohjaaja toimii lavalla kapellimestarina. Tunnista riippuen edessäsi on kuviteltua mäkimaastoa, tasaista rullailua tai kiihdytyksiä. Tunnin teemaan sovitettu musiikki tempaisee taatusti mukaansa!

Tunteja on Aplicossa kolmea eri tasoa:

  • Kevyt sisäpyöräily, kehittää peruskestävyyttäsi. Löydät tunnin ruskealla värillä lukujärjestyksestämme.
  • Keskiraskas sisäpyöräily, kehittää perus- ja vauhtikestävyyttäsi. Tunti on vihreällä värillä lukujärjestyksessämme.
  • Raskas sisäpyöräily, fyysisesti haastavin tuntimme. Löydät ne oranssilla värillä lukujärjestyksestämme.

Muistathan, että sykkeeseen ja tunnin tehoon vaikuttavat aina valitsemasi vastus sekä vauhti, jolla poljet pyörää. Voit siis huoletta kokeilla eri tasoisia tunteja, sillä voit aina määrätä sen tehon itse säätämällä vastusta ja vauhtia itsellesi sopivaksi.

Sisäpyöräilyssä on helppo saada hyvä hiki pintaan sekä kehittää peruskestävyyttä ja hapenottokykyä. Laji sopii loistavasti myös aloittelijalle. Hyvää haastetta on luvassa myös kokeneemmille ajajille.

Sisäpyöräilytunneillamme ohjaamme sykeohjatusti. iQniter (Suunto) -järjestelmällämme saat tunnista kaiken irti, kun voit seurata koko ajan sykettäsi reaaliajassa. Näin harjoitus on aina optimaalinen ja juuri sinulle sopiva. Sykeohjattuna tunti on myös mielenkiintoisempi ajaa läpi.

Aplicon sisäpyöräilysali on varustettu ensiluokkaisella valo- ja videotekniikalla. Poljemme erilaisissa maastoissa taustavideoiden matkassa. Sykeohjaus heijastuu seinälle ja videot tuovat elokuvateatterin tunnelmaa tunneille.

Mitä mukaan sisäpyöräilytunnille?

  • Vinkki: Kevyesti topatut pyöräilyhousut auttavat sinua tottumaan satulaan.
  • Satulan ollessa päin pyllyä koko tunnin suosittelemme laittamaan jalkaan trikoot tai shortsit, jotka ovat kohtuu tiukat. Tämä vähentää hiertymien syntymistä.
  • Sisäjalkine ja vielä mahdollisimman kovapohjainen kenkä toimii tässä lajissa parhaiten. Mikäli hankit pyöräilyyn tarkoitetun oman kengän, on pyöriimme sopiva klossi perinteinen SH-55 mallinen.
  • Ota mukaan myös hikipyyhe, jos tiedät hikoilevasi paljon. On mukavampi kuivattaa käsiä välillä, niin ne pysyvät tangolla paremmin.
  • Juomapulloon vettä ja pullo matkaan mukaan.

Meillä saat aina henkilökohtaista opastusta joka tunnilla! Kerro rohkeasti, jos olet tunnilla ensimmäistä kertaa tai jos sinulla jo kokeneena ajajana on jokin kysymys. Me autamme sinut satulaan ja opastamme tekniikassa mielellämme.

Salia voi vuokrata myös omaan käyttöön ja pitää esimerkiksi erilaisen tyhy- päivän omalle työporukalle. Voitte samalla pyöräillä hien pintaan ja hoitaa PowerPoint -esityksen tai firman videoiden katselun siinä samalla. Tämä elämys säilyy hetken mielessä!

Kysy lisätietoja salin vuokrauksesta

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: