Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplico tuo kaksi UUTTA KONSEPTIA Lohjalle

Kattavan ja kehittyvän jäsentarjonnan lisäksi meiltä on jo useamman vuoden toivottu palvelukokonaisuutta, jossa voisi treenata pienryhmässä ohjatusti. Saada jotain enemmän pienellä lisämaksulla. Meillä on ollutkin lisäpalveluissa kurssitarjontaa tähän asti. Nyt päätimme, että teemme jotain enemmän ja isommin. On aika ravistaa pakkaa ja tuoda konseptiharjoittelu klubillemme. Samalla lanseeraamme PREMIUM-jäsenyyden, jolla saat käyttöoikeuden kaikkiin lisäpalveluina olleisiin kursseihin ja näihin uusiin konsepteihin.

Maailmalla on ollut viimeiset viisi vuotta kovassa nousussa erilaiset boutique- konseptit ja studiot. Tämä tarkoittaa erikoistumista, ensiluokkaista tilaa sekä loppuunsa hiottua palvelukokemusta johonkin tiettyyn harjoittelumuotoon. Jatkuva kehittyminen on osa strategiaamme ja nyt on aika viedä harjoittelu seuraavalle tasolle ja tuoda konseptit Lohjalle.

Meillä on jo ollut Laitepilatesta, mutta nyt sekin saa uuden ilmeen ja uusia tunteja konseptoinnin myötä. Laitepilates-konseptin nimi on syksystä FLOW ja se pitää sisällään täysin uusia tuntikokonaisuuksia. Kokonaan uusi konsepti meillä on Skillrun Bootcamp Techongymiltä, joka on ainoa Suomessa tässä mallissaan. Tämä konsepti tuntee nimen RUSH ja on mieletön kokonaisuus liikunnallista tykitystä. Ensiluokkaisen kokonaisuuden viimeistelee huipputekniikka ja -ohjaus. Klikkaa tästä auki konseptien lukujärjestys!

Konseptien hinnasto

“Yhdellä kortilla voit käyttää FLOW-Laitepilatesta ja RUSH-Bootcampia valintasi mukaan.”

Hinnasto Aplicon jäsen

 • Kertamaksu 15,00 €
 • 6 x kortti 81,00 €

  13,50 € / kerta

 • 12 x kortti 150,00 €

  12,50 € / kerta

Hinnasto muut

 • Kertamaksu 28,00 €
 • 6 x kortti 159,00 €

  26,50 € / kerta

 • 12 x kortti 294,00 €

  24,50 € / kerta

APLICO PREMIUM-JÄSENYYS 109€/4vkoa - kaikki yhdellä jäsenyydellä

Aplico PREMIUM-jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM-jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM-jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOWn ja RUSHin rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi.

Ensimmäiset 150 PREMIUM-jäsenyyttä myydään erikoishintaan 99,00€/4vkoa. Kun ostat PREMIUM-jäsenyyden nyt, saat jäsenyyden tällä hinnalla ensimmäiset puoli vuotta, eli 4.3.2024 asti.

Jätä kysymyksesi alle ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: