Palvelumme

Aplicon asiakaspalvelu, ryhmäliikunta, henkilökunta ja klubi itsessään on palkittu kymmeniä kertoja Suomen parhaana CMS Klubina. Valitsijoina ovat toimineet omat asiakkaamme, ja se tekee nämä palkinnot meille erityisen merkittäviksi. Tervehdimme jokaisen taloon tulevan ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi. Asiakaspalvelu on meidän joukkueelle sydämen asia ja palvelulupauksemme sinulle on elämyksiä arkeen. Tapaamme sinut ilolla ja teemme parhaamme ihan joka päivä.

Vastaanotto ja Aplico Shop

Vastaanotostamme löydät aina ystävällisen henkilökunnan vastaamassa kysymyksiisi. Asiakaspalvelun lisäksi vastaanotostamme löytyy Aplico Shop, josta voit ostaa esimerkiksi kahvin ja välipalan. Kylmäkaapeistamme löytyvät vedet, vichyt, smoothiet ja monipuoliset palautusjuomat treeniä ennen tai sen jälkeen. Joogamatot, juomapullot, Aplico- hupparit ja monet muut pientarvikkeet saat kätevästi Aplico Shopistamme. Vastaanottomme huolehtii että sinun on helppo ja mukava asioida meillä.

Solarium ja Infrapunasauna

Aplicossa on kaksi solariumia. Naistenpukutilassa oleva solarium on nonstop ja toinen on varattavissa vastaanotosta sekä avoin naisille että miehille. Solarium toimii kolikoilla tai vastaanotosta ostettavalla sirukortilla. Kertamaksu 21 minuuttia on 7 €.

Talossamme on kaksi infrapunasaunaa. Saunat ovat molemmissa pukutiloissa ja kuuluvat jäsenetuna asiakkaillemme.

Klubi- ja kokoustilat Huvitus ja Aroma

Meiltä löydät sekä 25 että 8 henkilön kokoustilan. Tilassa oma wc ja perinteiset kokoustilan välineet mm. tietokone, videotykki, fläppitaulu ja kahvikupit. Kokoustilasta löytyy myös 5 henkilön sauna -ja suihkutilat. Käyttö lisämaksusta.

Lapsiparkki Omppula

Tarjoamme lisämaksutta jäsenillemme ohjatun lapsiparkin. Alaikäraja Omppulaan on 6 kk. Ohjattuina aikoja Omppulaan varataan paikka varausjärjestelmästä tai vastaanotosta 019 312 880.

Ei jäsenet voivat ostaa lapsiparkkiin paikkoja 10 € / tunti

© Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: