Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Palvelumme

Aplicon asiakaspalvelu, ryhmäliikunta, henkilökunta ja klubi itsessään on palkittu kymmeniä kertoja Suomen parhaana CMS Klubina. Valitsijoina ovat toimineet omat asiakkaamme, ja se tekee nämä palkinnot meille erityisen merkittäviksi. Tervehdimme jokaisen taloon tulevan ja toivotamme lämpimästi tervetulleeksi. Asiakaspalvelu on meidän joukkueelle sydämen asia ja palvelulupauksemme sinulle on elämyksiä arkeen. Tapaamme sinut ilolla ja teemme parhaamme ihan joka päivä.

Vastaanotto ja Aplico Shop

Vastaanotostamme löydät aina ystävällisen henkilökunnan vastaamassa kysymyksiisi.

Asiakaspalvelun lisäksi vastaanotostamme löytyy Aplico Shop, josta voit ostaa esimerkiksi kahvin ja välipalan. Kylmäkaapeistamme löytyvät vedet, vichyt, smoothiet ja monipuoliset palautusjuomat treeniä ennen tai sen jälkeen. Joogamatot, juomapullot sekä monet muut pientarvikkeet saat kätevästi Aplico Shopistamme.

Vastaanottomme huolehtii, että sinun on helppo ja mukava asioida meillä.

 

Solarium

Aplicosta löytyy solarium. Yläkäytävällä sijaisteva tila on varattavissa vastaanotosta. Solarium toimii kolikoilla tai vastaanotosta ostettavalla sirukortilla. Yksi kerta sisältää 15 minuuttia. Solarium ovat käytössä vastaanottomme aukioloaikoina.

 

Kokoustilat Huvitus ja Aroma

Meiltä löydät kaksi kokoustilaa: 25hlön Huvituksen ja8hlön Aroman. Molemmissa kokoustiloissa on perinteiset kokoustilan välineet. Huvituksessa on myös oma wc sekä 5 henkilön sauna -ja suihkutilat. Käyttö lisämaksusta.

Lapsiparkki Omppula

Tarjoamme veloituksetta jäsenillemme ohjatun lapsiparkin. Alaikäraja Omppulaan on 6 kk. Ohjattuina aikoja Omppulaan varataan paikka varausjärjestelmästä tai vastaanotosta 019 312 880.

Ei jäsenet voivat ostaa lapsiparkkiin paikkoja 10 € / tunti

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: