Valmennusryhmät

Kevään odotetut valmennukset alkavat tammi-maaliskuussa. Tämän syksyn uutuutena on Kevyempi- ja Voimakkaampi- valmennukset. Kestosuosikki Terveempi Kiinteämpi-valmennusryhmiä löytyy sekä aamutreenaajille, että iltaliikkujille. Myös Riston ja Essin valmennusryhmät pysyvät tarjonnassa mukana. 

Valmennusryhmät sisältävät:

 • 12-16 viikkoa
 • 6-8 valmennettavaa ryhmässä
 • 1 ohjattu ja 1-3 omatoimista treeniä viikossa
 • 6 valmentajaa, 6 eri tyyliä
 • Valitse ryhmäsi ja kehity
 • Aloitus tammi-maaliskuussa 2024
Tämä valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi. Valmennusryhmän startti: pe 26.1.2024 klo 17:15 / 12 viikkoa 

Miten tulla voimakkaammaksi? Siihen löytyy ratkaisu tästä valmennusryhmästä. Ryhmässä keskitytään perusliikkeisiin kuntosalilla, tulemme tekemään maastavetoa, kyykkyä sekä penkkipunnerrusta. Näitä voimaliikkeitä tuetaan oikeanlaisilla apuliikkeillä sekä aerobisella harjoittelulla. Oletko valmis sitoutumaan 12 viikon treenijaksoon sekä tekemään 3 voimaharjoitusta viikossa kuntosalilla (2 omatoimista ja 1 ohjattu)? Mikäli vastaus on kyllä, niin lähde mukaan ja tule vahvemmaksi😊

Valmennusryhmän startti 2.2.2024

Treenit perjantaisin klo 11:00Tämä valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi. Valmennusryhmän startti: to 25.1. klo 09:30 / 12 viikkoa 

Onko tavoitteenasi pudottaa muutama kilo painoa, tai junnaako hyvin alkanut painonpudotusprojektisi paikallaan? Kevyempi valmennusryhmässä yhdistyvät painonpudotusta tukeva ruokavalio ja järkevä tavoitetta tukeva viikoittainen liikuntaohjelma. Valmentajan ja ryhmän tuen avulla tavoitteen saavuttaminen helpottuu huomattavasti. Mitä jos tänä vuonna aloittaisitkin painonpudotuksen järkevästi ja tulokset kestäisivät pidempään kuin pari kuukautta?

Valmennusryhmän startti: to 25.1.2024

Kesto 12viikkoa Treeniaika torstaisin klo 18.00

Haluatko kasvattaa voimatasojasi ja viedä kuntosaliharjoituksesi uudelle tasolle, mutta et oikein tiedä miten? Junnaako tulokset paikallaan viikosta toiseen? Tämä 12 viikon valmennus on sinulle, joka haluat treenata samaan aikaan tehokkaasti, mutta järkevästi. Aina enemmän ei ole parempi – keskitytään oikeiden asioiden tekemiseen fiksusti, tuloksia saaden. Tapaamme ryhmän kanssa viikoittain kuntosalilla yhteistreenin merkeissä, jonka lisäksi ryhmäläiset suorittavat kaksi harjoitusta viikossa itsenäisesti. Ilmoittaudu mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti vahvempaa sinua!

Valmennusryhmän startti: Kevät 2024

Miksi mukaan valmennusryhmään?

Miksi mukaan valmennusryhmään?

 • Noudattamalla ohjeita saa tuloksia
 • Valmentajan opissa turvallista ja tavoitteellista harjoittelua
 • Saat enemmän irti treenistä
 • Auttaa motivoitumaan
 • Pienryhmäohjauksessa on koko ryhmän tuki
 • ”Sinulla tahto, meillä keino”

Jäsenetuhinta: 4 viikkoa, 98€

 • Yhteensä: 294-392€
 • Sis. Alv 24%
 • Etuhinta on asiakkaalle, jolla on voimassaoleva jäsenyys Aplicossa. Ko. hinta on valmennuksen maksu, joka tulee jäsenmaksusi lisäksi.

Hinta muut: 4 viikkoa, 177€

 • Yhteensä: 531-708€
 • Sis. Alv 24%
 • Hinta sisältää Aplicon kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön valmennuksen ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: