Valmennusryhmät

Kevään odotetut valmennukset alkavat tammi-maaliskuussa. Tämän syksyn uutuutena on Kevyempi- ja Voimakkaampi- valmennukset. Kestosuosikki Terveempi Kiinteämpi-valmennusryhmiä löytyy sekä aamutreenaajille, että iltaliikkujille. Myös Riston ja Essin valmennusryhmät pysyvät tarjonnassa mukana. 

Valmennusryhmät sisältävät:

 • 12-16 viikkoa
 • 6-8 valmennettavaa ryhmässä
 • 1 ohjattu ja 1-3 omatoimista treeniä viikossa
 • 6 valmentajaa, 6 eri tyyliä
 • Valitse ryhmäsi ja kehity
 • Aloitus tammi-maaliskuussa 2024
Tämä valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi. Valmennusryhmän startti: pe 26.1.2024 klo 17:15 / 12 viikkoa 

Risto maanantaisin 09:30

Nyt on aika kehittyä ja voida paremmin! HUIPPUKUNTOON valmennusryhmäni tukee kiinteytymistä, voimantuottoa ja liikkuvuutta! Tämä valmennus toteutetaan pääosin kehonpainoliikkeillä, jolloin treenaaminen on turvallista ja nimenomaan ongelma-alueita kehittävää. Valmennus ei ole kuitenkaan kevyimmästä päästä vaikkei painoja juuri käytetä. Treenien tehokkuus perustuu kahteen asiaan: pitkiin työsarjoihin sekä haastaviin liikkeisiin. Ohjelmien rakenne sekä vaihtelevuus määräytyy ryhmän kautta, mutta noin 4 viikon välein ohjelmat päivitetään ryhmän tason mukaan.

Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä viikoittain yhdestä yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa.

Huom: tässä valmennukssa ei seistä käsillä tai tehdä muutenkaan mitään mahdottomia liikkeitä, mutta haastetta on kyllä luvassa.

Tämä ryhmä on sinulle jos haluat: Kiinteytyä, olla energisempi, parantaa liikkuvuuttasi, kehittää voimatasojasi ja olla Huippukunnossa!

Tämä valmennus kestää 16 viikkoa.

Valmennusryhmän startti 4.3.2024

Treenit maanantaisin klo 09:30

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

Tämä valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi. Valmennusryhmän startti: to 25.1. klo 09:30 / 12 viikkoa 

Onko tavoitteenasi pudottaa muutama kilo painoa, tai junnaako hyvin alkanut painonpudotusprojektisi paikallaan? Kevyempi valmennusryhmässä yhdistyvät painonpudotusta tukeva ruokavalio ja järkevä tavoitetta tukeva viikoittainen liikuntaohjelma. Valmentajan ja ryhmän tuen avulla tavoitteen saavuttaminen helpottuu huomattavasti. Mitä jos tänä vuonna aloittaisitkin painonpudotuksen järkevästi ja tulokset kestäisivät pidempään kuin pari kuukautta?

Valmennusryhmän startti: to 2.5.2024

Kesto 8 viikkoa Treeniaika torstaisin klo 18:15

Miksi mukaan valmennusryhmään?

Miksi mukaan valmennusryhmään?

 • Noudattamalla ohjeita saa tuloksia
 • Valmentajan opissa turvallista ja tavoitteellista harjoittelua
 • Saat enemmän irti treenistä
 • Auttaa motivoitumaan
 • Pienryhmäohjauksessa on koko ryhmän tuki
 • ”Sinulla tahto, meillä keino”

Jäsenetuhinta: 4 viikkoa, 98€

 • Yhteensä: 294€
 • Sis. Alv 10%
 • Etuhinta on asiakkaalle, jolla on voimassaoleva jäsenyys Aplicossa. Ko. hinta on valmennuksen maksu, joka tulee jäsenmaksusi lisäksi.

Hinta muut: 4 viikkoa, 187€

 • Yhteensä: 561€
 • Sis. Alv 10%
 • Hinta sisältää Aplicon kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön valmennuksen ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: