Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Valmennusryhmät

Syksyn odotetut valmennukset alkavat syyskuussa! Tämän syksyn uutuutena on Riston Huippukuntoon – Rasvanpoltto valmennusryhmä, sekä Petran Kiinteämpi- valmennukset!  Löydät varmasti valmennustarjonnastamme juuri sen mitä tarvitset. Älä epäröi kysyä lisää valmentajilta. Varaa paikkasi ja valmistaudu hyvinvointiin ja kehittymiseen!

Valmennusryhmät sisältävät:

 • 12-16 viikkoa
 • 6-8 valmennettavaa ryhmässä
 • 1 ohjattu ja 1-3 omatoimista treeniä viikossa
 • 6 valmentajaa, 6 eri tyyliä
 • Valitse ryhmäsi ja kehity
 • Aloitus syksyllä 2024

Maanantaisin 09:30

Nyt on aika kehittyä ja voida paremmin! HUIPPUKUNTOON valmennusryhmäni tukee kiinteytymistä, voimantuottoa ja liikkuvuutta! Tämä valmennus toteutetaan pääosin kehonpainoliikkeillä, jolloin treenaaminen on turvallista ja nimenomaan ongelma-alueita kehittävää. Valmennus ei ole kuitenkaan kevyimmästä päästä vaikkei painoja juuri käytetä. Treenien tehokkuus perustuu kahteen asiaan: pitkiin työsarjoihin sekä haastaviin liikkeisiin. Ohjelmien rakenne sekä vaihtelevuus määräytyy ryhmän kautta, mutta noin 4 viikon välein ohjelmat päivitetään ryhmän tason mukaan.

Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä viikoittain yhdestä yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa.

Huom: tässä valmennukssa ei seistä käsillä tai tehdä muutenkaan mitään mahdottomia liikkeitä, mutta haastetta on kyllä luvassa.

Tämä ryhmä on sinulle jos haluat: Kiinteytyä, olla energisempi, parantaa liikkuvuuttasi, kehittää voimatasojasi ja olla Huippukunnossa!

Tämä valmennus kestää 20 viikkoa, joka sisältää 3 viikon omatoimijakson sekä yhden pyhäpäivän (6.1.2025). Maksat vain 16 viikosta koska omatoimijaksolla eikä pyhäpäivänä ole valmennusta.

Valmennusryhmän startti 16.9.2024 ja päättymispäivä 27.1.2025

Treenit maanantaisin klo 09:30

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

Maanantaisin 19:15

Oletko valmis laittamaan itsesi sijalle 1? Tervetuloa Kiinteämpi-Valmennusryhmään! Treenaamme 16 viikkoa, eli koko loppuvuoden syyskuusta eteenpäin. Tavoitteena on kiinteytyä, saada voimaa arkeen ja voida hyvin. Sinulta pyydän  treenin kolme kertaa viikossa, kaksi omatoimista ja yhden yhteisen treenin.  Kiinteämpi-valmennusryhmässä treenataan kolme viikkoa edellä mainitulla rytmityksellä, neljäs viikko kevennetään. Kahdeksan viikkoa pidämme ohjelmien pääliikkeet samoina, ja vaihdamme eristäviä liikkeitä neljän viikon välein. Oletko mukana?
Valmennusryhmän startti: ma 2.9.klo 19:15 / 16 viikkoa 

Tiistaisin 17:00

Onko tavoitteenasi pudottaa muutama kilo painoa, tai junnaako hyvin alkanut painonpudotusprojektisi paikallaan? Kevyempi valmennusryhmässä yhdistyvät painonpudotusta tukeva ruokavalio ja järkevä tavoitetta tukeva viikoittainen liikuntaohjelma. Valmentajan ja ryhmän tuen avulla tavoitteen saavuttaminen helpottuu huomattavasti. Mitä jos  aloittaisitkin painonpudotuksen järkevästi ja tulokset kestäisivät pidempään kuin pari kuukautta?

Valmennusryhmän startti: ti 24.9.2024

Kesto 12 viikkoa
Torstaisin 6:30 Oletko valmis laittamaan itsesi sijalle 1? Tervetuloa Kiinteämpi-Valmennusryhmään! Treenaamme 16viikkoa, eli koko loppuvuoden syyskuusta eteenpäin. Tavoitteena on kiinteytyä, saada voimaa arkeen ja voida hyvin. Sinulta pyydän  treenin kolme kertaa viikossa, kaksi omatoimista ja yhden yhteisen treenin.  Kiinteämpi-valmennusryhmässä treenataan kolme viikkoa edellä mainitulla rytmityksellä, neljäs viikko kevennetään. Kahdeksan viikkoa pidämme ohjelmien pääliikkeet samoina, ja vaihdamme eristäviä liikkeitä neljän viikon välein. Oletko mukana? Valmennusryhmän startti: to 5.9.2024 klo 6:30 / 16 viikkoa 

Maanantaisin 16:30

Kaipaisitko sitä kuuluisaa potkua takamukselle? Tämä valmennus tähtää rasvanpolttoon ja erityisesti kiinteytymiseen. Luvassa on voima-, kunto- ja kestävyysharjoittelua joiden avulla treenisi ovat monipuolisia sekä useaa osa-aluetta kehittäviä. Valmennuksen tärkein asia on se, että sinä aloitat asioiden oikein tekemisen heti kun valmennus alkaa ja jatkat asioiden oikein tekemistä aina valmennuksen loppuun. Minä valmentaja vahdin, että ne turhat tekosyyt jää käyttämättä.

Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä viikoittain yhdestä yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa.

Huom: valmennusta ei tarvitse pelätä, mutta niitä tekosyitä ei kannata minulle esittää. Pidän huolen, että sinä kehityt sinun tasosi mukaan. 

Tämä ryhmä on sinulle jos haluat: Polttaa rasvaa ja kiinteytyä sekä tehdä asiat eritavalla kuin ennen. Haluatko olla Huippukunnossa?

Tämä valmennus kestää 20 viikkoa, joka sisältää 3 viikon omatoimijakson sekä yhden pyhäpäivän (6.1.2025). Maksat vain 16 viikosta koska omatoimijaksolla eikä pyhäpäivänä ole valmennusta.

Valmennusryhmän startti 9.9.2024 ja päättymispäivä 20.1.2025

Treenit maanantaisin klo 16:30

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

Miksi mukaan valmennusryhmään?

Miksi mukaan valmennusryhmään?

 • Noudattamalla ohjeita saa tuloksia
 • Valmentajan opissa turvallista ja tavoitteellista harjoittelua
 • Saat enemmän irti treenistä
 • Auttaa motivoitumaan
 • Pienryhmäohjauksessa on koko ryhmän tuki
 • ”Sinulla tahto, meillä keino”

Jäsenetuhinta: 4 viikkoa, 98€

 • Yhteensä: 294-392€
 • Sis. Alv 10%
 • Etuhinta on asiakkaalle, jolla on voimassaoleva jäsenyys Aplicossa. Ko. hinta on valmennuksen maksu, joka tulee jäsenmaksusi lisäksi.

Hinta muut: 4 viikkoa, 187€

 • Yhteensä: 561-748€
 • Sis. Alv 10%
 • Hinta sisältää Aplicon kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön valmennuksen ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: