Valmennusryhmät

Kevään odotetut valmennukset alkavat tammi-helmikuussa. Tänä keväänä Kiinteämpi-valmennusryhmä palaa tarjontaan kolmen valmentajan voimin. Kestosuosikki Terveempi Kiinteämpi-valmennusryhmiä on sekä aamulla, että illalla ja mm. Bootycamp, sekä Huippukuntoon- valmennusryhmät pysyvät myös tarjonnassa mukana. 

Valmennusryhmät sisältävät:

 • 12-16 viikkoa
 • 6-8 valmennettavaa ryhmässä
 • 1 ohjattu ja 1-3 omatoimista treeniä viikossa
 • 5 valmentajaa, 5 eri tyyliä
 • Valitse ryhmäsi ja kehity
 • Aloitus tammi-helmikuussa 2023
Tässä Valmennusryhmässä saat uusia oppeja ja vinkkejä miten treenaat turvallisesti ja tehokkaasti, juuri sinulle sopivalla ohjelmalla. Valmennuksen myötä lihakset vahvistuvat, ja muokkaat kehoasi vahvempaan suuntaan. Valmentajan johdolla saat tekniikat kuntoon ja positiivista energiaa tekemiseen. Lopputuloksena on paremmassa kunnossa oleva kiinteämpi sinä!   Valmennusryhmän startti: Ke 1.3.2023 kl0 11:00/ kesto 12 viikkoa    
Tämä valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Petralla on oma ryhmä sekä aamuun, että iltaan. Valitse itselle paremmin sopiva aikataulu, ja lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi. Valmennusryhmän startti: Iltaryhmä ke 1.2. klo 18:15 / 12 viikkoa tai aamuryhmä to 2.2. klo 09:15 / 12 viikkoa

Timanttinen Core -valmennusryhmä

Haluatko saada keskivartalosi timanttiseen kuntoon? Kaiken liikkumisen perusta on vahva keskivartalo. Oletpa sitten juoksija, golffari, kotiäiti tai istumatyöläinen, niin tarvitset voimaa ja tukea keskivartaloosi. Keskivartalo siirtää voimaa ala- ja ylävartalon välillä ja on tärkein palikka koko kehossa (heti aivojen jälkeen 😉).

Valmennusryhmän treenit sisältävät yhteensä 12 ohjattua treenikertaa maaliskuulta kesäkuulle, joista 6 on powerlaitepilates- treeniä ja 6 kehonpainoharjoittelua kuntosalilla. Kuntosalilla hyödynnetään tietysti myös erilaisia apuvälineitä ja painoja. Ohjatun harjoituksen lisäksi valmennukseen kuuluu 2-3 omatoimista treeniä, joihin saat ohjelmat ja ohjeet valmentajaltasi. Harjoittelun tavoitteena on timanttinen core, joka takaa sinulle toimintavalmiin kropan, olipa intohimosi elämässäsi mikä tahansa.

Valmennusryhmän startti 6.3.2023

Treenit maanantaisin klo 15:30Rakastatko hikistä ja tehokasta Bootcamp-treeniä? Onko kuntosaliharjoittelun isot moninivel-liikkeet sinun juttusi? Kaipaako pakarasi voimaa ja muotoa? Jos vastasit kyllä, on Bootycamp-valmennusryhmä sinulle tehty! Vaikka treenit vedetään kovaa ja tosissaan, ei kuitenkaan totisesti. Jenny ohjaa treenit ennen kaikkea huumorilla ja pilke silmäkulmassa. Ole valmis haastamaan itsesi ja voittamaan omat ennakkoluulosi. Treeneissä pakarat ovat keskiössä, ja toiminnallisuus sekä voima ovat treeniohjelmien punainen lanka. Kuntosalitreenit ovat pääasiassa omatoimitreenejä ja yhteistreenit vedetään vaihdellen sali 2:ssa, Aplicon Outdoor-alueella, portaissa, mäessä sekä kuntosalilla valmentajan piiskatessa sinut parhaimpaasi.

 
 

Valmennusryhmän startti: Ti 28.2.2023 klo 18:00

Tässä Valmennusryhmässä saat uusia oppeja ja vinkkejä miten treenaat turvallisesti ja tehokkaasti, juuri sinulle sopivalla ohjelmalla. Valmennuksen myötä lihakset vahvistuvat, ja muokkaat kehoasi vahvempaan suuntaan. Valmentajan johdolla saat tekniikat kuntoon ja positiivista energiaa tekemiseen. Lopputuloksena on paremmassa kunnossa oleva kiinteämpi sinä!

 

Valmennusryhmän startti: Ti 21.2.2023 kl0 17:00/ kesto 12 viikkoa

Miksi mukaan valmennusryhmään?

Miksi mukaan valmennusryhmään?

 • Noudattamalla ohjeita saa tuloksia
 • Valmentajan opissa turvallista ja tavoitteellista harjoittelua
 • Saat enemmän irti treenistä
 • Auttaa motivoitumaan
 • Pienryhmäohjauksessa on koko ryhmän tuki
 • ”Sinulla tahto, meillä keino”

Jäsenetuhinta: 4 viikkoa, 98€

 • Yhteensä: 294-392€
 • Sis. Alv 24%
 • Etuhinta on asiakkaalle, jolla on voimassaoleva jäsenyys Aplicossa. Ko. hinta on valmennuksen maksu, joka tulee jäsenmaksusi lisäksi.

Hinta muut: 4 viikkoa, 177€

 • Yhteensä: 531-708€
 • Sis. Alv 24%
 • Hinta sisältää Aplicon kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön valmennuksen ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: