Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Usein kysyttyä

FAQ sisältää meiltä usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset. Vastaamme mielellämme juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin vastaanotossamme, info(ät)aplico.fi,  050-356 3045 tai alla olevalla lomakkeella.

1. MITEN PÄÄSEN APLICON JÄSENEKSI?

 • Voit saapua aukioloaikoina vastaanottoomme tai täyttää “kyllä, haluan tulla tutustumaan” ja varaamme sinulle ajan henkilökohtaiseen klubin esittelyyn. Näin voimme yhdessä valita sinulle sopivimman jäsenyyden tai tavan liikkua Aplicossa.

2. VOINKO MAKSAA LIIKKUMISENI LIIKUNTASETELEILLÄ?

 • Meillä käy kaikki markkinoilla toimivat liikuntasetelit. Voit maksaa omaa liikkumistasi Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Mobiililla, Edenred-kortilla tai Edenred Mobiililla, Eazybreakilla sekä ePassilla.

3. MIKÄ ON ALAIKÄRAJA KLUBIN JÄSENEKSI?

 • Oman jäsenyyden voi vanhemman suostumuksella ja sopimuksen allekirjoituksella aloittaa 16-vuotiaana. Vanhemman kanssa yhdessä liikkumaan saa tulla jo 14-vuotiaana. Suosittelemme nuorille omaa Nuorten kurssia, joka liikkuu kurssimaksulla kaksi kertaa viikossa ohjatusti. Se on 13-15-vuotiaille ja toimii hyvänä oppipolkuna omaan jäsenyyteen iän karttuessa.

4. VOIKO APLICOSSA LIIKKUA ILMAN JÄSENYYTTÄ?

 • Jäsenyys on meillä suosituin tapa liikkua, mutta voit ostaa itsellesi kortin myös päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai vaikka puoleksi vuodeksi. Hinnastostamme näet kaikki korttivaihtoehdot. 

5. MIKSI JÄSENYYS?

 • Olemme valinneet yrityksemme päätuotteeksi jäsenyyden, sillä se ohjaa säännölliseen liikkumiseen. Haluamme sinun saavan liikunnasta terveyttä, iloa ja hyvää oloa. Nämä eivät pääse toteutumaan kunnolla, jos liikunta on satunnaista. Välillä liikunta voi olla runsasta ja välillä vähäisempää, kunhan se on mukana viikossa edes kerran tai kaksi. Kun sinä sitoudut meihin, me sitoudumme sinuun. Tästä yksi esimerkki on jokaiselle jäsenelle nimettävä oma Personal Trainer, joka on oma tukihenkilösi koko jäsenyytesi matkan kaikissa vaiheissa.

6. MITEN TOIMIN, JOS SAIRASTUN JA OLEN JÄSEN?

 • Yli kaksi viikkoa kestävissä sairastapauksissa sinulla on mahdollista saada hyvitystä takautuvasti lääkärintodistusta vastaan. Sairastapausten omavastuu on kaksi viikkoa. Jos tiedät esimerkiksi leikkauksen tai alkavan äitiysloman ennakkoon, voit laittaa jäsenyytesi tauolle jo ennakkoon.

7. MITEN JÄSENYYS LOPETETAAN?

 • Muuton yhteydessä sinulla on mahdollista siirtää jäsenyytesi uuden kotikaupunkisi CMS-salille. Mikäli salia ei ole, muuton vuoksi jäsenyys päätetään Aplicolla. 12 kk peruskauden jälkeen jäsenyytesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla. Irtisanomiskuukauden aikana jäsenyytesi on käytössä normaalisti.

8. VOIKO JÄSENYYDEN VUOKRATA?

 • Kyllä, Aplicon vuokrapörssin kautta voit vuokrata oman jäsenyytesi toiselle, tai ottaa vuokralle jäsenyyden. Vuokrapörssissä näet jäsenyyksien keston ja hinnat.

9. MITEN SAAN HENKILÖKOHTAISEN KUNTOSALIOHJELMAN?

 • Kaikilla jäsenillämme on oma Personal Trainer, joka opastaa sinut klubin palveluihin, ryhmäliikuntaan ja tekee tarvittaessa oman ohjelman kuntosalille. Intensiivisempään harjoitteluun voit halutessasi ostaa lisää ohjauksia omalta Personal Traineriltasi. Mikäli kuntosali ei ole sinulle tuttu ja aloitat kuukausikortilla liikkumisen meillä, niin suosittelemme aloittamaan liikunnan kolmen viikon starttikurssin kautta.

10. MIKSI KUNTOSALI EI OLE KOKO PALVELUA EDULLISEMPI?

 • Usein ajatellaan, että kuntosali olisi palveluna edullisempi, kuin ryhmäliikuntapalvelut. Investointina kuntosali laitteineen on kuntokeskuksen arvokkain tila. Tästä syystä kuntosalille ei ole edullisempaa korttivaihtoehtoa. Jäsenyyteemme kuuluu aina koko kuntoklubin liikuntapalvelu, jotta saat monipuolisen liikuntakalenterin rakennettua itsellesi.

11. PITÄÄKÖ MINUN OLLA HYVÄKUNTOINEN, ETTÄ VOIN OTTAA ITSELLENI PERSONAL TRAINERIN?

 • Ei, Personal Trainerit valitsevat juuri sinun kuntotasoosi sopivat ohjelmat. Yhdessä kehitätte kuntoa tavoitteen mukaan.

12. MITÄ TARVITSEN MUKAAN, KUN TULEN LIIKKUMAAN?

 • Liikunta-asusi saa olla juuri sellainen, kun sinä olet. Voit valita kotoa kaapista yllesi t-paidan, shortsit, verkkarit tai trikoot mielesi mukaan. Jalkaan suosittelemme sisälenkkareita ja mukaan hikipyyhe sekä juomapullo.

13. SAANKO ALENNUSTA, KUN PERHEESTÄ LIIKKUU USEAMPI HENKILÖ?

 • Kyllä, jo toinen samasta perheestä liikkuu vain 52,00€ liikuntajaksomaksulla ja saa kaikki liikuntapalvelut ja jäsenpalvelut käyttöönsä.
   

Varaa aika henkilökohtaiseen tutustumiseen

Haluatko tulla tutustumaan Aplicoon? Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen startin kokeiluun ja esittelemme tilamme ja tuotteemme sinulle henkilökohtaisesti. Näin löydät yli sadan tunnin tarjonnasta omasi. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian. Tapaamisessa saat itsellesi kaksi (2) kokeilukertaa veloituksetta Aplicoon.


 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: