Nuortenliikunta

Aplicon nuortenliikunnan tavoitteena on saada nuoret liikkeelle ja innostumaan liikunnasta. Hauskat ja kokeneet ohjaajamme ovat valmiina tsemppaamaan juuri sinut liikkeelle ja löytämään sinulle sopivia liikuntamuotoja.

Nuorten kurssi 13-15v.

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja sisäpyöräilyyn. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa.

Kurssiin sisältyy 12 ohjattua harjoitusta. Ohjatut harjoitukset ovat maanantaisin ja torstaisin klo 16.00-16.45.  Aplicon jäsenetuhinta on 79,00€ ja perushinta on 119,00€.

 

Seuraavat kurssit:

  • 11.3.-22.4.2024 (Pääsiäismaanantaina 1.4. ei harjoitusta)

Kysy lisätietoa kursseista info@aplico.fi.

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: