Äitiysliikunta

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa haluamme panostaa perheiden yhteiseen liikuntaan sekä tukea liikunnan harrastamista kaikissa elämänvaiheissa. Yksi tärkeä osa tätä ovat äitiysliikuntapalvelumme. Näiden palveluiden myötä haluamme tukea äidin hyvinvointia ja jaksamista raskausaikana, auttaa palautumaan synnytyksestä sekä ohjata turvallisesti takaisin liikunnan pariin synnytyksen jälkeen. 

Äitien kahvihetki – uutta keväällä 2024!

MAKSUTON TAPAHTUMA ÄIDEILLE! Tule yhdessä vauvan kanssa kahville Aplicoon. Keskustelemme eri aiheista ja sinulla on mahdollisuus kysyä äitiysliikuntavalmentajalta. Tämä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Aplico tarjoaa kahvit. 

18.4.2024 klo 11:00-12:30 Aiheena “juoksun aloittaminen synnytyksen jälkeen” Vieraana fysioterapeutti Karoliina Oksala. 

Ilmoittaudu mukaan: emma.linden@aplico.fi

Ryhmäliikuntatunnit

Ryhmäliikuntatarjonnastamme löytyy erityisesti äideille suunnattuja tunteja, joille voi osallistua raskauden aikana ja/tai synnytyksen jälkeen yksin tai vauvan kanssa. Tunnit on merkattu tuntikalenteriin “vauva voi olla mukana tunnilla” tekstillä.  Vauvan kanssa jumpatessa äidin ja vauvan yhteinen liikuntahetki vahvistaa kiintymys- ja vuorovaikutussuhteiden kehittymistä sekä tukee vauvan motorista kehitystä, kehon tuntemusta ja kehonhallintaa. Tunneilla on mahdollisuus tutustua myös muihin äiteihin ja vauvoihin, joten äidit voivat saada tunneilta tärkeää vertaistukea ja vauvat puolestaan oman ikäistään leikkiseuraa. Tuntikalenteriimme pääset tästä.

Vauva mukana kuntosalilla

Tuntikalenteriimme on erikseen kirjattu aika “vauva mukana kuntosalilla” arkipäiviin klo 9-15 välille, jolloin äidit voivat tulla kuntosalille treenaamaan vauvan kanssa tämän ollessa turvakaukalossa. 

9Months -kurssi raskaana oleville – seuraava kurssi alkaa kesällä 2024

Kurssilla käymme läpi kehon muutoksia raskausaikana, miten voit harrastaa liikuntaa turvallisesti raskausajan sekä valmistaa kehoasi synnytykseen ja siitä palautumiseen. Kurssilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle ja erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa tätä kurssia. Kurssille voi osallistua kaikissa raskauden vaiheissa. Katso tästä tarkemmat tiedot kurssista.

Starttikurssit äideille

Starttikurssit pitävät sisällään kolme pienryhmäohjausta, äitien kuntokartoituksen, kolmen viikon liikuntasuunnitelman, kuntosaliopastuksen sekä kolme viikkoa harjoittelua tavoitteesi mukaan. Ohjatuille kuntosalikerroille äiti voi tulla joko yksin tai ottaa vauvan mukaan turvakaukalossa. Täältä näet seuraavat kurssimme.

Äitiysliikuntavalmennus

Kahdenkeskinen tapaaminen äitiysliikuntavalmentajan kanssa, jossa voidaan kartoittaa äidin sen hetkistä tilannetta ja tavoitteita, tehdä liiketestejä, tutkia erkauma ja ohjata yksilöllisesti raskausajalle sopivaa liikuntaa tai liikunnan turvallista aloittamista synnytyksen jälkeen. Tapaamiseen tullessa voi olla raskaana, juuri synnyttänyt tai synnytyksestä voi olla kulunut jo pidemmän aikaa. Tapaamisen yhteydessä teemme yksilöllisen harjoitusohjelman sekä annamme henkilökohtaisen ohjauksen liikkeisiin. Äitiysliikuntavalmennus on kaikille jäsenillemme jäsenetu ja vastaa yhtä omaPT -tapaamista.

Äitiysliikuntaohjaajat

Emma Lindén, äitiysliikuntavalmentaja
emma.linden@aplico.fi
050 542 1630

Nina Lindén, äitiysliikuntavalmentaja™ (äitiyslomalla)
nina.linden@aplico.fi
044 088 5529

Sari Hankimo, oma personal trainer, äitiysliikuntaohjaaja
sari.hankimo@aplico.fi
050 500 1131

Petra Lindberg, oma personal trainer, äitiysliikuntaohjaaja
petra.lindberg@aplico.fi
044 712 0574

Ilmoittaudu mukaan

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: