Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Valmentajat

Aplicon oma PT-tiimi

Aplicon kaikki työntekijät ovat liikuntaa rakastavia osaajia. Henkilökohtaiseen valmentamiseen erikoistuneet personal trainerimme (Oma PT:t) opettavat ja innoittavat tavoitteitaan jahtaavia ihmisiä tarkasti ja henkilökohtaisesti. He auttavat ihmisiä saavuttamaan henkiset ja fyysiset tavoitteet, sekä ylittämään omia rajojaan ja kokeilemaan uusia tapoja kuntoilla. 

Aplicon jäsenenä saat 2 veloituksetonta tapaamista oman personal trainerisi kanssa vuosittain, ja lisää tapaamisia voit ostaa tarpeen mukaan. Lisäksi oma PT on yhteyshenkilösi kaikissa klubiin liittyvissä asioissa. Tavoitteesi ja tarpeesi saattavat muuttua matkan varrella, joten Oma PT:n vaihtaminen on myös koska tahansa mahdollista. Jokaisella Aplicon Oma PT:llä on omat vahvuutensa ja haluamme, että sinä saat aina tarpeittesi mukaista tukea treeniisi. Oma PT:n avulla pääset tehokkaasti ja turvallisesti kohti asettamaasi tavoitetta.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: