Jussi Huttunen

APL21 (37)

Liikuntaneuvoja, Auktorisoitu Personal Trainer (APT)

  • Palloilulajeja harrastava Personal Trainer
  • Urheiluvalmennuskokemusta lentopallosta, yleisurheilusta ja salibandysta
  • Vakavan näköisestä olemuksesta huolimatta rempseä ja lupsakka savolainen, jolta taipuu myös ruotsin kieli

 

Onko liikunnan harrastaminen sinulle kaikkea muuta kuin rutiinia? Tai oletko liikkunut säännöllisesti, muttet ole omatoimisesti saavuttanut itsellesi asettamia tavoitteita? Voisiko tämä umpikiero savolainen olla juuri se Personal Trainer, jonka avulla saavutat tavoitteesi?

Oma liikunnan harrastaminen on alkanut jalkapallon, pesäpallon ja lentopallon parissa. Kuntosaliharjoittelu tuli mukaan oheisharjoitteluna 16-vuotiaana. Kestävyysharjoitteluun hurahdin hieman yli 20-vuotiaana ja tämän jälkeen onkin tullut juostua Tukholman maraton neljästi sekä hiihdettyä mm. Finlandia-hiihto. Tämän lisäksi ehdin kamppailulajejakin harrastaa 8 vuotta. Nykyään vapaa-ajan liikuntani painottuu salibandyn pelaamiseen, kuntosaliharjoitteluun sekä kehonhuoltoon ja venyttelyyn.

Liikunta-alan työkokemusta on karttunut Liikunnanopettajana ylä-asteella ja lukiossa (v. 2009-2011) sekä Liikuntakasvatusaliupseerina Puolustusvoimissa (v. 2011-2014), jolloin vastasin lähes 1000:n varusmiehen liikuntakoulutuksen suunnittelusta, koordinoinnista sekä toteutuksesta joukko-osaston urheiluvalmennuksen ohella.  Aplicolla olen työskennellyt vuodesta 2015 lähtien ja olenkin tullut monelle tutuksi myös erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Ohjatessani olen hyvin tekniikkaorientoitunut, joten treenit tehdään aina turvallisesti sekä tehokkaasti läpi. Vahvuuksistani mainittakoon, että olen luonteeltani hyvin rauhallinen ja määrätietoinen, jolloin olen myös jatkuvasti läsnä ohjatessani. Monipuolisen laji- ja ohjaustaustan ansiosta minulla on annettavaa jokaiselle liikkujalle, olipa kyseessä vasta liikuntaa aloitteleva tai jo pitkän linjan treenaaja.

Koulutus: Liikuntaneuvoja, Fustra-ohjaaja, Spartan Gear Bodyweight-ohjaaja, Spartan Gear Kahvakuula-ohjaaja, Puolustusvoimien liikunta-alan täydennyskoulutukset, Äitiysliikunnan ohjaamisen perusteet –koulutus

Erityisosaaminen: Voimaharjoittelu, kestävyysharjoittelu, Fustra, kahvakuulaharjoittelu sekä kehonpainoharjoittelu, ohjaus ruotsiksi

APL21 (37)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: