Essi Juvonen

Essi -20
Liikunnanohjaaja, Auktorisoitu Personal Trainer (APT)
  • Pitkän tanssitaustan omaava liikunta-alan ammattilainen
  • Mielenkiinnon kohteina tavoitteellinen voimaharjoittelu, keskivartalon hallinta ja elämäntapamuutos
  • Valmennuksessa huomioin ihmisen kokonaisuutena: lopulta hyvinvointi koostuu monen pienen asian summasta

Kaipaatko valmentajan tukea harjoitteluun? Junnaako tulokset? Onko sinulla jokin tavoite, mutta et oikein tiedä, mistä tai miten aloittaa?

Kuvailisin itseäni rauhalliseksi, määrätietoiseksi ja helposti lähestyttäväksi tyypiksi. Kun jotain päätän, sen yleensä myös teen. Valmentajana olen tarkka, ymmärtäväinen ja sopivissa määrin vaativa. Mielestäni liikunnan tulee olla hauskaa ja valmennuksessani tehdäänkin asiat kunnolla, mutta kuitenkin aina pilke silmäkulmassa.

Liikunta-alalla työskentely on intohimoni, jota teen täydellä sydämellä. Ihmisten kohtaaminen, tutustuminen ja auttaminen tekee tästä työstä todellakin merkityksellistä. On etuoikeus saada olla osana toisen ihmisen matkaa kohti tavoitteita ja unelmia.

Erityisesti minua kiehtoo ihminen kokonaisuutena ja se, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Niin kuin me kaikki tiedämme, on turhaa lähteä rakentamaan taloa, jos perusteet eivät ole pohjalla kunnossa. Myös jokaisen meistä tulisi varmistaa riittävän vankat perusteet, jotka kannattelevat ja joiden päälle rakentaa uutta.

Koulutus: Liikunnanohjaaja (AMK), Personal Trainer (FAF), Pilates- ja laitepilatesohjaaja

Erityisosaaminen: Voimaharjoittelu, keskivartalon hallinta ja vahvistaminen, elämäntapamuutos, positiivinen psykologia & ratkaisukeskeinen lähestymistapa, ikäihmisten liikunta

Essi -20

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: