Petra Lindberg

APLSY20 (5)

Liikuntaneuvoja, Personal Trainer

Olen valmentajana räväkkä ja valmis auttamaan sinut tavoitteeseesi. Autan pääsemään maaliin ja ehkäpä vähän pidemmällekin.
Tärkeätä minulle on oppia tuntemaan asiakas, ja ymmärtää sinua kokonaisuutena. Olla tukena silloinkin, kun se ei tunnu helpolta.
Monipuolinen työura ja vanhemmuus auttavat ymmärtämään arjen paineet työmaailmassa.

Olen vuonna 2005 Kisakalliosta valmistunut Liikunnanneuvoja. Liikunta on aina ollut läsnä elämässäni. Ja siitä luontevana jatkona siitä tuli myös ammattini. Liikunta on ollut minulle vuosien saatossa kilpailua, pääntyhjentämistä, äärirajojen hakua, itsensä ylittämistä, unelmia, nauttimista ja kehonhuoltoa. Se on osa minua ja sopii mihin tahansa elämäntilanteeseen. Toivon että se olisi myös osa sinua.

Yhdessä tekeminen, oli se sitten ryhmäliikuntaa tai yksilöohjausta, upeinta on nähdä, miten asiakas nauttii liikkumisesta ja saada olla osana sitä. Tärkeintä on voida hyvin. Sillä sinä olet tärkeä! Uusioperheen vanhempana tiedän, kuinka arvokasta on pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Alan kokemuksen lisäksi hymyllä ja huumorilla pääsee aina vähän pidemmälle.

Ravinto on myös ihana ja iso osa arkeani. Sen tärkeyden olen oppinut vuosien varrella.

Päätin haastaa itseni ja opiskella kokiksi. Se tuntui luonnolliselta jatkumolta liikunnan seuraksi. Ruoan pitää olla hyvää, edullista ja helppoa valmistaa. Rakastan hemmotella perhettäni hyvällä, monipuolisella ja terveellisellä ruualla. Opetan tämän taidon myös mielelläni sinulle. Näillä pelimerkeillä voidaan yhdessä rakentaa sinullekin hyvinvoiva arki.

Koulutus: Liikunnanneuvoja (Kisakallion Urheiluopisto)

APLSY20 (5)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: