Christian Söderholm

APL21 (31)

Liikuntaneuvoja, Auktorisoitu Personal Trainer (APT)

  • Urheilullinen voimavalmentaja, joka motivoi sinut liikkeelle kohti vahvempaa kehoa, även på svenska
  • Vahvuus ja vireys kulkevat käsi kädessä, toimintakykyisen kehon ja terveellisen ruokavalion seurauksena
  • Kuntoutustausta auttaa näkemään kehon toiminnallisuuden merkityksen arjen askareissa

 

Liikunta-alalla olen työskennellyt vuodesta 2005. Minulla on vahva kokemus mm. kuntoutusalalta, jonka vuoksi osaan kohdata niin aloittelevan kuin tavoitteellisenkin liikkujan. Treenaamme tosissaan, mutta emme totisesti. Pilke silmäkulmassa saamme tuloksia aikaan!

Ensi kosketukseni liikuntaan oli jääkiekon parissa 7-vuotiaana ja sitä pelasinkin 25 vuotta. Innostuin perus kuntosaliharjoittelusta jääkiekon oheisharjoittelun kautta. Varusmiespalveluksen jälkeen olin armeijassa kouluttajana ja vastasin komppanian liikkumisesta. Silloin alkoi mielessäni kyteä ajatus liikunta-alalla työskentelystä. Siitä lähdinkin opiskelemaan liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi ja löysin unelma-ammattini.

Nykyään jääkiekkoharrastus on vaihtunut pitkälti kuntosaliharjoitteluun. Vapaa-ajallani luen myös paljon kirjoja. Kirjahyllystä löytyy ravitsemustieteitä ja sotahistoriaa, jossa minua kiinnostavat erityisesti ihmiskohtalot. Olen ihmisläheinen valmentaja ja haluan auttaa ihmisiä selviämään elämänsä haasteissa. Ohjaan tarvittaessa myös ruotsin kielellä. Perheeseen kuuluu vaimo, 2 tytärtä ja koira.

Koulutus: Liikuntaneuvoja, Personal Trainer (FAF), X- Method Coach, Liikuntalääketieteen perusopinnot, urheilu ja liikuntaravitsemuksen täydennyskoulutukset

Erityisosaaminen: voimaharjoittelu, Tuki- ja liikuntaelin ongelmat, ravitsemus, ohjaus ruotsiksi

APL21 (31)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: