Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Kehonkoostumusmittaus, eli InBody-testi

Haluaisitko nähdä, mistä kehosi koostuu?

InBody-kehonkoostumusmittaus perustuu bioimpedanssimenetelmään, jossa kevyt sähkövirta kulkee kehosi läpi. Mittauksen tekeminen kestää noin minuutin, ja tulokset kirjautuvat selkeälle raporttilomakkeelle. InBody-mittauksen avulla saat tietoa mm. kehosi lihas- ja rasvamassan määrästä, lihastasapainosta, viskeraalirasvan määrästä sekä nestetasapainosta. Mittauksen tulosten perusteella voit asettaa itsellesi juuri oikeat tavoitteet sekä seurata niiden toteutumista.

Mahdollisimman tarkan mittaustuloksen saamiseksi valmistaudu mittaukseen seuraavasti:

  • Pue päällesi mahdollisimman kevyt vaatetus, tai valmistaudu riisumaan raskaammat vaatteet. Mittaus tehdään paljain jaloin, ja sen ajaksi on hyvä ottaa pois kellot sekä suuret korut.
  • Vältä mahdollisuuksien mukaan syömistä sekä runsasta juomista noin kahden tunnin ajan ennen mittausta. Vältä myös runsasta alkoholin käyttöä 12h ennen mittausta.
  • Suosittelemme välttämään kovaa fyysistä rasitusta (hengästyttävää liikuntaa) ennen mittausta, sillä se vaikuttaa kehon nestemääriin sekä nesteiden kiertoon. Samasta syystä mittausta ei suositella tehtävän heti saunomisen jälkeen.
  • Käy vessassa juuri ennen mittausta.

Emme suosittele mittausta, mikäli sinulla on sydämentahdistin, muu implantoitu lääkinnällinen tai elintoimintojen valvontaan käytetty laite, tai olet raskaana.

InBody-mittauksen sekä siihen kuuluvan, personal trainerimme antaman mittauspalautteen hinta on 35,00 € (jäsenetuhinta 29,00 €).

Mittaukseen sekä tulosten läpikäymiseen on hyvä varata aikaa n. 30 minuuttia.

Varaa aika omaan mittaukseen soittamalla 050 356 3045 tai info@aplico.fi tai lähetä meille viesti klikkaamalla tästä.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: