Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ryhmäliikunta

Aplicon ryhmäliikunta – tarjoamme jopa 80 viikkotuntia!

Aplicon neljästä ryhmäliikuntatilasta löydät monipuolisen tuntivalikoiman. Ohjelmassa on joka päivä perustunteja, koreografiaa, lihaskuntoa ja sisäpyöräilyä. Kehonhuolto-, jooga- ja pilates-tunnit puolestaan huoltavat lihaksia ja rentouttavat. Keväästä syksyyn on vielä käytettävissä APLICO OUTDOOR -alue, jossa voi tehdä treenin tekonurmella omalla ajalla tai ohjatusti. Tarkemmat tuntikuvaukset löydät sähköisestä tuntikalenteristamme. Lukujärjestyksen printtiversioon pääset tästä. Sähköisessä tuntikalenterissa on jokaisen tunnin kohdalla tarkempi kuvaus tunnin sisällöstä, mitä tunnilla tarvitaan mukaan, mahdolliset erikoisvarusteet ja maininta, mikäli tunnilla on jotain vaatimuksia tai mitä on hyvä tietää ennakkoon.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat ja auttavat sinua jokaisella tunnilla. Kaikille jäsenillemme kuuluu Oma Personal Trainer, eli henkilökohtainen liikunnanohjaajasi, joka auttaa sinua tuntien valinnassa. Ryhmäliikuntatunneillamme on 100 % takuu. Tunnit pidetään aina sovitusti. Liikunnanohjaajamme kouluttautuvat säännöllisesti ja tuomme jatkuvasti uusia tuulia tunneille.

Virtuaalitunnit lisäpalveluna

Aplicolla on mahdollisuus myös käydä virtuaalisilla ryhmäliikuntatunneilla. Sali 3:n tilassa ja sisäpyöräilysalissa on ajastettuna tunteja, jotka käynnistyvät automaattisesti. Ohjaus ja opastus tulee virtuaalisesti. Tämä on hyvä lisä esimerkiksi aikaisissa aamuissa tai juhlapyhinä, kun ohjattua liikuntaa ei ole tarjolla. Kuntosaliharjoituksen päätteeksi on mukava venytellä ohjatusti tai tehdä esimerkiksi core – kehonhallintaharjoitus. Salien ollessa tyhjänä voit myös käyttää tiloja ja käynnistää tabletilta haluamasi tunnin. Löydät valikoimista Les Mills -tunteja ja meidän omia tunteja.

Tapahtumakalenteri ja tapahtumat

Tapahtumakalenteriin merkkaamme pinkillä värillä olevat tunnit – kaikkea extraa, mitä haluamme tarjota jäsenillemme. Tunnit voivat olla kertaluontoisia tai kurssimuotoisia. Järjestämme pitkin vuotta tapahtumia, joihin jäsenet ovat aina tervetulleita. Mainittakoon vaikka Aplicon kauden startit, lajikokeilut, halloween ja treenipäivät. Nämä ovat jäsenetujasi, joilla pyrimme motivoimaan ja luomaan elämyksiä arkeen.

AplicOnline -palvelu

Tällä palvelulla pääset jumppaamaan kaikkia sali 1:ssä ohjaamiamme tunteja suorana vaikka kotoa käsin. Lisäksi tallennekirjasto sisältää noin sata tallennetta, joiden avulla voit jumpata esimerkiksi kotona ja lomamatkoilla – ajasta ja paikasta riippumatta. Lue lisää palvelusta klikkaamalla tästä.

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: