Paavon laatikko

Laatikon, eli kuntoiluvihkojen historiaa harjulla

Paavo kuntosalilla v. 2018

 

Harjun kuntosuoritusvihkoja pidettiin Lohjan Liikuntakeskuksen ja monen seuran sekä yhdistyksen toimesta kymmeniä vuosia. Laatikko oli perinteinen postilaatikko, jossa oli vihko oman lenkin tai hiihdon kirjaamista varten. Kävijöiden kesken arvottiin puolivuosittain palkintoja motivoimaan lohjalaisten liikkumista. Paavo Henriksson oli yksi laatikoiden ylläpitäjistä työskennellessään liikuntapaikoilla ensin Lohjan kaupungilla ja myöhemmin Lohjan Liikuntakeskuksen palveluksessa. Eläkkeelle jäätyään jatkoi Paavo laatikoiden ylläpitoa. Hän ylläpiti perinnettä myös vuodesta 2004 alkaen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon laatikolla.

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon Jutta Österberg on halunnut jatkaa vaarinsa, Paavo Henrikssonin kuntoiluvihkojen perinnettä Lohjalla. Uusi laatikko on tehty yhteistyössä Lohjan Liikuntakeskuksen kanssa. Tämä digitaalinen ”laatikko” on avattu Lohjalla Kansallisena veteraanipäivänä 27.4.2024.

 

Paavo Henriksson (31.12.1925-20.3.2023)

Paavo Henriksson teki pitkän uran Lohjan liikuntapaikoilla ja -toimessa. Hän työskenteli 50-luvulla silloisen Lohjan kaupungin teknisen keskuksen palveluksessa. Liikuntapaikkojen hoitajaksi Henriksson siirtyi 1970-luvulla sekä kenttämestariksi vuonna 1974. Ulkoliikuntapaikoilla hän huolehti esimiestehtäviensä lisäksi päätoimisesti Lohjan laduista. Valaistu latuverkosto laajenikin huomattavasti hänen aikanaan. Hänen työhistoriansa aikana harjulla oli kolme massatenniskenttää ja mm. urheilukenttä sai uuden pinnoitteen ja tekojäärata valmistui harjulle vuonna 1987. Eläkkeelle LLK oy:n palveluksesta hän jäi vuonna 1989.

Paavo Henriksson oli myös menestynyt yleisurheilija. Vahvimpina lajeinaan nuorempana olivat aitajuoksu ja veteraanikilpailuissa lyhyen matkan juoksut. Hän edusti koko ikänsä Lohjan Louhi ry:tä. Hän oli esimerkki nuorimmilleen siitä, että kuntoa tulee ylläpitää läpi koko elämän.

 

Laatikolla Paavon kanssa v. 2004

Digitaalinen kuntoiluvihko kaikille kuntoilijoille

Digitaalinen laatikko löytyy Gunnarlan suoralta ja Gunnarlan majan risteyksestä. Sama suora, jossa alkuperäiset laatikot olivat. Vihkojen sijaan voit kirjata oman käyntisi tällä ”laatikolla” QR-koodin avulla. Avaa kännykästä kamera ja osoita se kohti QR-koodia ja seuraa laatikolla olevia ohjeita.

Arvomme osallistujien kesken palkintoja puolivuosittain aina kesäkuussa ja joulukuussa. Mikäli haluat osallistua arvontoihin täytäthän myös yhteystietosi. Mikäli haluat kirjata vain käynnin ilman osallistumista arvontaan voit laittaa vain nimesi tai nimimerkkisi. Laskemme osallistujat aina puolivuosittain arvonnan yhteydessä.

Toivomme hyviä lenkkejä ja hiihtoja harjun ulkoilureiteille!

 

Alla olevalla lomakkeella voit kirjata oman käyntisi laatikolla.

Mikäli osallistut arvontaan, täytä vielä oheiset tiedot:

 

 

Kirjaamalla lomakkeeseen oman nimesi ja yhteystietosi hyväksyt samalla sen, että Aplico Oy tallentaa tietosi osaksi yrityksen rekisteriä ja laatikolla käyvien osallistujalistaa. Listan mukaan suoritetaan arvonnat puolivuosittain ja lasketaan osallistujien määrää. Voit valita lomakkeesta osallistutko arvontaan vai et. Valitsemalla ei tietosi kerryttävät osallistujien listaa, mutta tietoja ei tallenneta.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: