Aplicon jäsen – Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN kesän aikana ja saat enemmän

Nyt saat halutessasi PREMIUM-jäsenyyden meille!

Aplico PREMIUM- jäsenyys tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM- jäsenyyden saat käyttöösi et ainoastaan jäsenyyden liikuntakalenteria, vaan kaksi liikuntakalenteria. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM- jäsenenä saat molempien konseptituntien FLOW Laitepilateksen ja RUSH Bootcampin rajattoman käyttöoikeuden, sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi. Tämä tuote on luotu toiveestanne saada enemmän mahdollisuuksia harjoitella pienryhmissä. Nyt se on täällä!

 

Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN kesän aikana ja saat enemmän

Tässä tämän uuden jäsenyyden yksinkertainen toimintamalli ja hinnasto:

  • Kun ostat PREMIUM-jäsenyyden kesän aikana, pääset ennen muita tutustumaan näihin konsepteihin VIP-päivänä, sunnuntaina 3.9. Lisäksi Technogymin tuotelahja on sinun.
  • Myymme nyt PREMIUM-jäsenyyden 150 ensimmäiselle erikoishintaan. Saat 6 kuukautta hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan.
  • Toimintamalli: Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jos haluat jättää PREMIUM osan jäsenyydestäsi pois myöhemmin, niin se päättyy ilmoituksestasi seuraavan kokonaisen liikuntajakson loppuun. PREMIUM-jäsenyyden minimiostoaika on kahdeksan viikkoa.
  • Näppäile tietosi oheisella lomakkeella ja päivität jäsenyytesi PREMIUMIIN. Ensimmäinen veloitus uudella hinnalla menee sinulta vasta 18.9. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja hyväksyä nämä yllä olevat toimintamallit, ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä.

 

Jos et vielä ole Aplicon jäsen, voit ostaa kokonaan uuden jäsenyyden verkkokaupastamme klikkaamalla tästä.

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme kerta- tai sarjakorteilla. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun.

 

Lue lisää FLOW Laitepilateksesta ja RUSH Bootcamp-konsepteista tästä!

 

Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle konseptien kanssa!

 

Kyllä, haluan päivittää oman jäsenyyteni Aplicon PREMIUM-jäsenyyteen nyt 99,00€/4vkoa

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: