Aktiivinen Arki -kurssi

Alkaen 89,00 

Aktiivinen Arki -kurssilla tavoitellaan, että liikunnan kipinä pääsisi syttymään osaksi arkea. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville ja/tai tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville. Ryhmän tuki motivoi ja antaa mahdollisuuden sosiaalisiin kontakteihin. Ryhmä tapaa kerran viikossa kuuden viikon ajan. Tapaamisissa tehdään lihaskuntotreeniä sekä kehonhuoltoa ja saat valmentajalta ohjeet juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Yhteisten tapaamisten kautta saat rytmiä omaan tekemiseen. Liikunnan lisäksi viikkojen aikana on muutama hyvinvointiaiheinen luento sekä henkilökohtainen liikuntaneuvonta. Kurssin aikana on mahdollista tehdä lisäksi harjoituksia AplicOnlinen kautta etänä, tai osallistua viikoittaiseen liikuntakalenterimme tarjontaan kuntokeskuksessa.

Aktiivisen Arjen -kurssit

  • Tiistaina 28.2. alkaa Aktiivisen Arjen kurssi työikäisille klo 17.45.
  • Aktiivisesti Ikääntyen -kurssi 65 + alkaa keskiviikkona 1.3. klo 14.00.

Tiedät kyllä, että pitäisi aloittaa säännöllinen liikkuminen, mutta aloitus aina siirtyy ja jää muiden asioiden jalkoihin. Kuulostaako tutulta? Jos vastaat kyllä, niin Aktiivinen Arki -kurssi on sinulle!

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: