Aktiivinen Arki -kurssi

89,00 

Aktiivinen Arki -kurssilla tavoitellaan, että liikunnan kipinä pääsisi syttymään osaksi arkea. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville ja/tai tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville. Ryhmän tuki motivoi ja antaa mahdollisuuden sosiaalisiin kontakteihin. Ryhmä tapaa kerran viikossa kuuden viikon ajan. Tapaamisissa tehdään lihaskuntotreeniä sekä kehonhuoltoa ja saat valmentajalta ohjeet juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Yhteisten tapaamisten kautta saat rytmiä omaan tekemiseen. Liikunnan lisäksi viikkojen aikana on muutama hyvinvointiaiheinen luento sekä henkilökohtainen liikuntaneuvonta. Kurssin aikana on mahdollista tehdä lisäksi harjoituksia AplicOnlinen kautta etänä, tai osallistua viikoittaiseen liikuntakalenterimme tarjontaan kuntokeskuksessa.

Tiedät kyllä, että pitäisi aloittaa säännöllinen liikkuminen, mutta aloitus aina siirtyy ja jää muiden asioiden jalkoihin. Kuulostaako tutulta? Jos vastaat kyllä, niin Aktiivinen Arki -kurssi on sinulle!

Kuuden viikon Aktiivinen Arki -kurssi 89,00€ sisältää:

  • Kuusi ohjattua harjoitusta ryhmässä
  • Ohjeet ja neuvontaa juuri sinulle sopiviin harjoituksiin
  • Kuntosaliopastuksen ja kuntosaliohjelman
  • Mahdollisuuden käyttää Aplicon liikuntapalveluita (kuntosali ja ryhmäliikunta) kurssin ajan
  • AplicOnline käyttöoikeus kurssin ajan
  • Henkilökohtainen liikuntakonsultaatio valmentajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana (30 min.)

Katso tulevat kurssit tästä.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: