Aloita helposti ja ohjatusti!

Kynnyksen ylittäminen ja aloittaminen on usein kaikkein vaikein asia ja me haluamme Aplicolla tehdä sen sinulle mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse tietää minkälainen liikunta sinua kiinnostaa, mikä on tavoitteesi tai edes että mistä lajista tykkäät. Jos sinulla vain on ajatus siitä, että liikuntaa pitäisi lisätä, niin me hoidamme loput ja autamme sinut alkuun. Sinun täytyy vain valita, sopiiko aikatauluusi paremmin 3 viikon starttikurssi vai 6 viikon Aktiivinen Arki -kurssi?

Molemmat kurssit on suunnattu liikuntaa aloittaville tai tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville. Kurssien kautta voit myös tutustua liikuntavaihtoehtoihin kuntokeskuksessa ilman sitoutumista jatkoon.

Aloita ja kokeile – helposti ja ohjatusti!

Starttikurssi

Starttikurssi on kolme viikkoa kestävä kurssi, jonka aikana tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa kuntosalilla. Lisäksi saat käydä Aplicon ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla vapaasti koko kurssin ajan. Liikunnanohjaajalta saat suositukset juuri sinulle sopiviin harjoituksiin kurssin aikana.

Kolmen viikon starttikurssi 29,90 € sisältää:

 • Kolme pienryhmäohjausta kuntosalilla
 • Ohjeet ja neuvontaa juuri sinulle sopiviin harjoituksiin
 • Kuntosaliopastuksen ja kuntosaliohjelman  
 • Mahdollisuuden käyttää Aplicon liikuntapalveluita (kuntosali ja ryhmäliikunta) kurssin ajan
UUTUUS! Suosittujen kuntosalistarttikurssien rinnalla nyt uutena Ryhmäliikunnan Starttikurssi. Kurssin myötä pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan ryhmäliikuntaa yhdessä muiden aloittelijoiden ja liikunnan pariin palaavien kanssa. Kurssilla pääset tutustumaan eri lajeihin ja niissä käytettäviin välineisiin.

Ryhmäliikunnan Starttikurssi 29,90 € sisältää:

 •  Kolme pienryhmäohjausta
 • Ohjeet ja neuvontaa juuri sinulle sopiviin harjoituksiin
 • Opastuksen ryhmäliikuntatuntien käytäntöihin ja välineisiin
 • Mahdollisuuden käyttää Aplicon liikuntapalveluita (kuntosali ja ryhmäliikunta) kurssin ajan
Aktiivinen Arki

Kuuden viikon Aktiivinen Arki –kurssi pohjautuu Let’s be Active EU hankkeisiin. Hankkeet ovat osoittaneet, että kuuden viikon kurssi lisää osallistujien hyvinvointia monella tavalla. Esimerkiksi yleinen jaksaminen arjessa parani huikeat 32,1 % vain 6 viikon aikana. Myös liikunnan myönteisyys ja stressinsietokyky parantuivat ja tuki- ja liikuntaelinten kivut vähenivät kurssille osallistuneilla.

Aktiivinen Arki ryhmän tapaamisissa tehdään monipuolisesti treeniä lihaskuntoharjoittelusta kehonhuoltoon. Kurssin myötä pääset kokeilemaan, turvallisesti yhdessä ryhmän kanssa, Aplicon liikuntatarjonnan eri lajeja ja saat myös vinkit ja ohjeet yksilöllisesti juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Yhteisten tapaamisten kautta saat ryhtiä ja rytmiä omaan arkeesi.

Aktiivisesti Ikääntyen -kurssi on 65+ asiakkaillemme suunnattu oma liikuntaryhmä, jossa huomioidaan kyseisen kohderyhmän tarpeet liikkumisen ja hyvinvoinnin osalta. Kurssi sisältää kaiken saman kuin Aktiivinen Arki kurssikin, mutta erityisesti 65+ kohderyhmän tarpeet huomioiden.

Naisten Vuoro kurssi on suunnattu naisille joilla omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ehkä viime vuosina jäänyt. Jos nyt ovat lapset jo sen verran isoja tai muuten aikaa enemmän itselle, niin tästä kurssista on hyvä aloittaa ja saada liikunta taas osaksi myös omaa arkea. 

Kuuden viikon Aktiivinen Arki kurssi 89,00 € sisältää:

 • Kuusi ohjattua harjoitusta ryhmässä
 • Ohjeet ja neuvontaa juuri sinulle sopiviin harjoituksiin
 • Kuntosaliopastuksen ja kuntosaliohjelman  
 • Mahdollisuuden käyttää Aplicon liikuntapalveluita (kuntosali ja ryhmäliikunta) kurssin ajan
 • AplicOnline käyttöoikeus kurssin ajan
 • Henkilökohtainen liikuntakonsultaatio valmentajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana (30 min.)

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: