Teema- Raskas sisäpyöräily

Tunnin kuvaus:

Teema- raskas sisäpyöräilytunti on raskas maksimikestävyysharjoitus. Maksimikestävyysharjoitteilla parannat hengitys- ja verenkiertoelimistön kapasiteettiasi ja maksimaalista hapenottokykyäsi. Maksimikestävyysharjoittelu tapahtuu anaerobisen kynnyksen ”tuolla puolen” eli anaerobisen sykkeen ja maksimisykkeen välimaastossa. Maksimikestävyysharjoittelu opettaa kehoasi sietämään maitohappoja ja tehostaa solujen hapenkäyttöä. 

Hallitulla intervallirakenteella pääset kokeilemaan omia rajojasi turvallisesti ja tavoitteellisesti harjoitellen. Kovakin treeni on nautinnollinen, kun voit turvallisesti lähettää aivot lomalle ja antaa tunteen viedä. 

Kenelle tunti sopii:

Tunti soveltuu kokeneille polkijoille, jotka haluavat harjoittaa maksimaalisia ominaisuuksiaan ja testata omia rajojaan. Tällä tunnilla soi hevi ja rock, joten raskaan treenin lisäksi pidät myös raskaammasta musiikista.

Mitä mukaan tunnille:

Kovapohjaiset kengät tai sisäpyöräilykengät, sekä hikipyyhe ja juomapullo. 

Vinkki:

Maksimikestävyysharjoittelun ehdoton kaveri on peruskestävyystreeni. Muistathan, että huolehtiessasi peruskunnostasi pääset maksimiharjoitteissasikin pidemmälle. Tutustu siis myös Groove-tunteihin sisäpyöräilypuolella.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: