Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Perheliikunta

117,27 

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta. Ryhmät: 1-3v. ja 4-6v. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo.

Perheliikunnan kevätkausi jumpataan ajalla 20.1.-13.4.2024. Jumppia ei ole viikoilla 8 ja 13.

1-3-vuotiaat jumppaavat klo 10:15 ja 4-6-vuotiaat klo 11:10. Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129€/kausi. 

 

HUOM JÄSEN! Voit itse varata paikan perheliikuntaan omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta. 

Kysy lisää: emma.linden@aplico.fi

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: