Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

Alkaen 62,00 

Jos haluat käyttää kuntosalia ja ryhmäliikuntatunteja vain kausittain tai lyhyemmän ajanjakson, on toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys hyvä vaihtoehto sinulle. Sekä jäsenyys että päiväjäsenyys on mahdollista ottaa toistaiseksi voimassa olevana. Toistaiseksi voimassa oleva jäsensopimus on irtisanottavissa koska tahansa kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla.

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki seuraavat palvelut ja edut:

  • Avara ja valoisa 700 m2 kuntosali
  • Ryhmäliikunta, yli 80 tuntia viikossa
  • 2 ilmaista Personal Trainer -tapaamista vuosittain
  • AplicOnline
  • Lapsiparkki Omppula
  • Vesiliikunta ja aamu-uinti Lohjan Neidonkeitaalla
  • Osa kurssitarjonnan ja äitiysliikunnan palveluista
  • Jäsenetuhinnat Aplicon lisäpalveluihin ja yhteistyöyrityksiin

 

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 78,00 € / 4 viikkoa

Toistaiseksi voimassa oleva päiväjäsenyys 62,00 € / 4 viikkoa

Liikuntajaksomaksu veloitetaan 4 viikon välein. Valitsemasi laskutustavan mukaan veloitetaan myös e-laskumaksu 0,90€/lasku TAI paperilaskun toimistokululisä 5,00€/lasku. Maksutavaksi Aplicolla paikan päällä käyvät myös pankki- ja luottokortit, käteinen sekä kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja -edut.

 

Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita liikuntapalveluita sekä monipuoliset ja viihtyisät puitteet hyvinvoinnin ylläpitoon rakennuttamissamme 2800 m2 tiloissa. Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen tai muu tavoitteellinen harjoittelu, tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen. Me Aplicolla sitoudumme sinun hyvinvointiisi ja panostamme palveluun iloisella ja osaavalla henkilökunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme pysyvää hyvinvointia ja siksi olemme valinneet kattavat jäsenpalvelut ja jäsenyyden yrityksemme päätuotteeksi. Tehdään yhdessä elämyksiä arkeen!

 

Verkkokauppaostoksen jälkeen aktivoimme jäsenyytesi ja olemme sinuun yhteydessä, kun kaikki palvelumme ovat valmiina käyttöösi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme aukioloaikojen puitteissa. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: