Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

AplicOnline-palvelu

52,00 

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa – ajasta ja paikasta riippumatta!

AplicOnline-palvelun kautta voit treenata kanssamme juuri silloin, kun sinulle sopii.

Olemme suunnitelleet ja kuvanneet palveluun valtavan määrän videoita liikuntasi tueksi. Suorat lähetykset tuovat sinut suoraan klubin tunnelmaan ja treenaat tuttujen ohjaajien kanssa vaikka omassa olohuoneessa. Kuljemme nyt kätevästi mukana myös lomalla tai työmatkalla, vaikka kännykän välityksellä.

AplicOnlinesta löydät:

  • Live ja tuntitallenteet -osion, josta näet kaikki sali 1:n livetunnit sekä noin 100 tuntitallennetta
  • Etävalmennukset ja haasteet
  • Ratkaisut ja ideat harjoitteluusi
  • Muut hyvinvointivideot
  • Aplico Viihde -osion

Pääset tutustumaan tähän palveluun klikkaamalla tästä: https://aplico.fi/apliconline .

 

AplicOnline -palvelu 52,00€ / 4 viikkoa

Verkkokauppaostoksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä ja lähetämme sinulle salasanan, jolla pääset avaamaan palvelun salasanalla suojatun sisällön. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme.

Jos haluat käyttää maksamiseen E-passia, Eazybreakia, Smartum- tai Edenred mobiilia, ole yhteydessä Aplicon vastaanottoon. Katso aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: