Konsepti-sarjakortti

Alkaen 15,00 

Aplico RUSH – astu seuraavalle tasolle harjoittelussa!

RUSH on yhdistelmä kestävyysjuoksua, monipuolista lihaskuntoharjoittelua ja ryhmätreeniä, jossa on helppo ylittää itsensä. Treenaat harjoituksessa juoksumatolla, penkin ja lisäpainojen avulla sekä lattialla matolla omalla kehonpainolla. Tunnilla on selkeästi ohjattu kolme eri tasoa, joista voi valita oman treenitehon. Näin uskallat tulla tunnille kuntotasostasi riippumatta ja saada sinulle toimivan harjoitustehon. Lue lisää tästä!

Aplico FLOW – laitepilateksella keho uudella tavalla tasapainoon!

FLOW-konseptin kanssa harjoittelu lisää kehosi heikkojen kohtien voimaa ja samalla keventää kireyksiä. Laitepilates laitteet mahdollistavat voima- ja liikkuvuusharjoittelun samanaikaisesti mikä antaa ainutlaatuisen harjoituskokemuksen. Vastuksena toimivat jouset myötäilevät lihaksiston luonnollista liikettä ja siten antaa liikkeisiin juuri oikeanlaisen pehmeän vastuksen. Tuloksena on toimiva keho, joka on liikkuvampi, vahvempi ja ryhdikkäämpi. Laitepilates-harjoittelun hyödyt tunnet vahvasti kehossasi heti harjoittelun aloitettuasi. Lue lisää tästä!

 

Sarjakorttien hinnasto:

Kertakortti 15,00€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Kertakortti 28,00€ (muut)

Sarjakortti 6x 81,00€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Sarjakortti 6x 159,00€ (muut)

Sarjakortti 12x 150,00€ (Aplicon jäsenetuhinta)

Sarjakortti 12x 294,00€ (muut)

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

 

Voit varata paikan tunneille soittamalla vastaanottoomme p. 050 356 3045

Verkkokauppaostoksen olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: