Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

PREMIUM-jäsenyys

109,00 

Aplico PREMIUM-jäsenyys tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan kokonaisuuden klubin palvelutarjonnasta. Ostamalla PREMIUM-jäsenyyden saat käyttöösi ei vain yhden, vaan molemmat lukujärjestyksemme. Perusjäsenyyden palveluiden lisäksi PREMIUM-jäsenenä saat molempien konseptituntien (FLOW ja RUSH) rajattoman käyttöoikeuden sekä lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöösi veloituksetta. Näin voit liikkua konseptiemme tunneilla, vaikka joka päivä!

Henkilökohtaisella avainkortilla kuntoilet vuoden jokaisena päivänä klo 04-24 välisenä aikana. Jäsenyys on voimassa sitovan sopimuskauden ajan kaksitoista (12) kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla.

 

PREMIUM-jäsenenä käytössäsi ovat kaikki jäsenyyden palvelut sekä PREMIUM-palvelumme:

 • Aplico Ratakadun käyttöoikeus -rajaton
 • Konseptien RUSH ja FLOW Laitepilateksen käyttöoikeus –rajaton
 • Lisäpalveluidemme kurssitarjonnan käyttöoikeus -rajaton
 • Tapahtumakalenteri + oma Premium-tapahtumakalenteri
 • Avara ja valoisa 700 m2 kuntosali
 • Ryhmäliikunta, yli 80 tuntia viikossa
 • 2 veloituksetonta Personal Trainer -tapaamista vuosittain
 • AplicOnline
 • Lapsiparkki Omppula
 • Vesiliikunnat ja aamu-uinti Lohjan Neidonkeitaalla
 • Äitiysliikunnan palvelut
 • Jäsenetuhinnat Aplicon personal trainingiin, valmennusryhmiin ja yhteistyöyrityksiin

PREMIUM-jäsenyyden sopimusehdot:

Uutta jäsenyyttä ostettaessa: Jäsenyys on voimassa jäsensopimuksen mukaan 12kk peruskauden ajan.

Olet ollut jäsen jo yli 12kk: PREMIUM-jäsenyyden osan voi ostaa toistaiseksi tai minimissään 8 viikon ajalle. PREMIUM-jäsenyyden osan voi irtisanoa koska vain ja se päättyy silloin seuraavan kokonaisen liikuntajaksomaksun jälkeen. (Käynnissä oleva laskutuskausi + yksi kokonainen.)

 

Premium-jäsenyys 109,00€ / 4 viikkoa (1 417,00€ / vuosi)

Liikuntajaksomaksu veloitetaan 4 viikon välein. Valitsemasi laskutustavan mukaan veloitetaan myös e-laskumaksu 0,90€/lasku TAI paperilaskun toimistokululisä 5,00€/lasku. Maksutavaksi Aplicolla paikan päällä käyvät myös pankki- ja luottokortit, käteinen sekä kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja -edut.

 

Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita liikuntapalveluita sekä monipuoliset ja viihtyisät puitteet hyvinvoinnin ylläpitoon rakennuttamissamme 2800 m2 tiloissa. Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen tai muu tavoitteellinen harjoittelu, tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen. Me Aplicolla sitoudumme sinun hyvinvointiisi ja panostamme palveluun iloisella ja osaavalla henkilökunnalla. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme pysyvää hyvinvointia ja siksi olemme valinneet kattavat jäsenpalvelut ja jäsenyyden yrityksemme päätuotteeksi. Tehdään yhdessä elämyksiä arkeen!

 

Verkkokauppaostoksen jälkeen aktivoimme jäsenyytesi ja olemme sinuun yhteydessä, kun kaikki palvelumme ovat valmiina käyttöösi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme aukioloaikojen puitteissa. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: