Lokakuun jäsenkirje ja jäsenetuja 10/2024

Juhlaviikko ja liikuntaviikko on nyt takana! Lukion Ervinsalissa lauantaina vietimme vielä Aplico 20 v. juhlat. Juhlia vietettiin 346 henkilön voimin ja oli aivan ihana ilta. Lämmin kiitos kaikille juhliin osallistuneille ja hengessä mukana eläneille. Juhlien kuvat saapuvat ensi viikolla ja laitamme ne sitten jakoon teillekin.

 

LIIKUNTAVIIKKO

Kiitos kaikille liikuntaviikon aikana liikkuneille. Treenikertoja kertyi yhteensä 4103 viikon aikana ja se on aivan huikea määrä! Haasteessa oli mukana 48 ryhmää ja ryhmien nimissä liikuttiin Aplicossa 971 kertaa. Liikuntaviikon haasteen kolmen kärki tulee tässä:

  1. Lohjan Lukio – 500 € lahjakortti
  2. LOPAP2010 – 300 € lahjakortti
  3. Akroteam – 100 € lahjakortti

Aktiivinen viikko takana. Tästä on hyvä jatkaa koko syksy samaan malliin!

 

TARJOUKSET LIIKUNTAVIIKOLLA

Mikäli liikuntaviikolla perheessä iski liikuntakipinä voi liikuntaviikon tarjouksen hyödyntää vielä tiistaille 8.11. asti. Jäsenyyden voi ostaa klubilla tai verkkokaupasta suoraan: https://aplico.cubemanager.fi/client/shop/products/service_id/15

 

TAPAHTUMAKALENTERI

Aplicon jäsenten tapahtumakalenterissa toteutetaan teidän toiveitanne.

  • Haikarin sauna + uinti vuorot alkavat taas. 6.10. alkaen joka sunnuntai 4.5.2025 asti klo 11–12 Aplicolaiset pääsevät saunaan ja uimaan. Pukuhuoneen oven koodi löytyy jäsenille tästä samaisesta jäsenkirjeestä. Se on tarkoitettu vain Aplicon jäsenten käyttöön. Ilmoittauduthan etukäteen tuntikalenterissa. Tilat tulee jättää vuoron jälkeen siisteiksi seuraavaa saunojaa varten. Huomioittehan, että vakiovuoro alkaa tasalta, jolloin pääsee pukutiloihin ja sauna- ja pesutiloihin. Pukuhuonetilat ovat varaajan käytössä 15 min oman saunavuoron jälkeen, eli vuorojen vaihtuessa pukutiloissa on päällekkäiskäyttöä. Noudatattehan yleisiä turvallisuusohjeita saunalla. Turvallisia ja rentouttavia uinteja!
  • 75min sisäpyöräily- tunti Jukka Hägg johdolla perjantaina 11.10. klo 19.10–20.25. Tunnilla poljemme 75min perus- ja vauhtikestävyys alueella. Hyvää haastetta on siis luvassa kaiken tasoisille polkijoille.
  • Torstaina 31.10. klo 17.30 alkaen koko perheen Halloween -seikkailu klubin pihalla. Aplicon pihapiirin metsä on valaistu valoin ja rastiradalta löydät sopivan jännittäviä tehtäviä koko perheelle. Varustauduthan seikkailuun taskulampulla ja heijastimella.
  • Tulossa viikolla 44 muitakin Halloween – teemaisia ryhmäliikuntatunteja.

 

SYYSLOMA VKO 42

Syyslomalla on aikaa liikkua. Aplicossa ryhmäliikuntatunnit pidetään normaalin aikataulun mukaisesti. Syyslomaviikolla vain perheliikunta ja nuorten kurssi lomailee. Valitse siis omat lajisi ja vietetään liikunnallinen syyslomaviikko!

 

28.10. ALKAEN UUDET OHJELMAT RYHMÄLIIKUNNASSA

Ryhmäliikunnan vaihtoviikko lähestyy. 28.10. alkaen tunneilla on uudet musiikit ja koreografiat (ei koske Les Mills- tunteja). Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta ja elämyksistä sekä hakemaan vaihtelua omaan treeniin.

 

KURSSI RASKAANA OLEVILLE 

9-months kurssi alkaa 16.10. klo 19.30. Tämä kurssi on suunnattu raskaana oleville. Kurssilta saat hyödyllistä tietoa raskausajan liikuntaan sekä vinkkejä synnytykseen valmistautumiseen liikunnan avulla. Kurssin kesto on 4 viikkoa ja tapaamme aina keskiviikkoisin klo 19.30–20.30. Aplicon jäsenet veloituksetta mukaan / muut kurssimaksulla 49,00 €. Ilmoittautuminen: emma.linden@aplico.fi

 

LAPSIPARKKI OMPPULA 

Lapsiparkki Omppula on auki perheen pienimmille aina ma klo 16.45–20.00, ti klo 17.00–19.30, ke klo 17.00–19.15, to klo 16.30–19.30. Muistathan, että Omppulaan tulee tehdä hoitovaraus etukäteen varausjärjestelmän kautta.

 

EXTRAA OMPPULASSA: TET – harjoittelijamme hoitavat lapsia Omppulassa ti 8.10. klo 9.00–11.30 ja to 10.10. klo 10.00–13.00. Tervetuloa leikkimään!

 

RUSH-TREENI UUDISTUU!

Uusien ohjelmien vaihtuessa viikolla 42, RUSH-treenit 13 ja 14 muuttuvat sisällöltään verrattuna edellisiin ohjelmiin. RUSH 13 ohjelma kehittää ennen kaikkea kestävyysominaisuuksia. Jokaisella treenipisteellä tehdään 12min yhtäjaksoinen treeniosuus, ennen kuin siirrytään seuraavaan. Ohjelmassa päästään myös kehittämään sekä liikkuvuutta että voimaa. RUSH 14 ohjelmassa treenataan keskitetysti reisiä, vatsaa ja pakaraa, ja viimeisellä kierroksella nostetaan sykettä. Uudet ohjelmat tuovat vaihtelua säännöllisesti treenaaville, ja sen myötä kehitystä taas lisää.

Näitä treenejä kannattaa ehdottomasti tulla myös testaamaan, jos:

  • haluat kehittää omaa juoksukuntoasi
  • haluat muotoa pakaroihin ja lihasta keskivartaloon
  • istut paljon, ja haluat välttää selän ja lonkan alueen vaivoja.

Nämä treenit siis ohjelmassa 14.10.alkaen! Varaa paikkasi heti!

 

FLOW LAITEPILATES

Uudet ohjelmat ovat taas pian täällä. Laitepilateksen Classic, Circuit ja Power-tunnit saavat uudet koreografiat 14.10. alkaen. Tervetuloa tunneille huoltamaan kehoa pienryhmässä.

 

TOIVEESTA SYKSYLLE VIELÄ YKSI VALMENNUSRYHMÄ TARJONTAAN

Petran Terveempi kiinteämpi- valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut siihen, että sekä lihaskuntotreenit, että lihashuolto kulkevat arjessasi sulassa sovussa. Vuoroviikoin treenataan yhdessä valmentajan kanssa kuntosalilla ja Laitepilateksen parissa. Laitepilates-harjoittelun avulla pääset harjoittamaan kehon tuntemusta ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa tämän lisäksi lihasvoimaasi, liikkuvuuttasi sekä kehonhallintaasi. Kuntosalitreenit on suunniteltu vahvistamaan kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti. Lähde mukaan ryhmään, jossa valmentaja kuuntelee sinua herkällä korvalla ja vie kohti tavoitteitasi.

  • Valmennusryhmän kesto 8 viikkoa 20.11.2024-22.1.2025 välillä, sisältäen 2 viikon omatoimijakson joulun pyhinä
  • Treenit keskiviikkoisin klo 17:45-18:45
  • Ryhmään mahtuu kahdeksan nopeinta

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

Valmennusryhmät – Aplico

Ilmoittaudu liikkumisen valmennusryhmään. Valmennuksen ohjeita noudattamalla saavutat tuloksia, harjoittelet turvallisesti ja pidät motivaatiosi yllä.

 

BNI LOHJA LAKE

Aplico on mukana Lohjan BNI-ryhmässä. Jos sinulla on yritys, jonka haluat tulla esittelemään sinne vieraanamme, niin laitathan meille viestiä. Saat kutsun mukaamme veloituksetta.

 

TULOSSA – MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 23.11.

Syksyn MY DAY on 23.11. Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Päivän ohjelma pitää sisällään erilaisia ohjattuja treenejä kuntosalilla pienryhmissä, mm. levytankotreeni, rintatreeni ja pakaratreeni. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat myös erilaisia Laitepilates- ja RUSH-treenejä. Ohjelmassa on myös mm. Loikkatreeni. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

 

Nähdään Aplicolla ja uusitulla kuntosalillamme!

 

Hyvänolon terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: