Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplico uudistuu – juhlavuoden valmisteluja 4.0 kehityshankkeella

Lohjalainen Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico täyttää 20 vuotta syyskuussa 2024. Hienoja liikunnan vuosia on mahtunut näiden vuosikymmenten sisään. Me olemme paikallisena yrityksenä aina pyrkineet kuuntelemaan vahvasti asiakkaitamme ja uudistumaan toiveiden pohjalta isommin aina 3–4 vuoden välein. Lähestyvä juhlavuosi käynnistikin jälleen laajemman projektin, joka kulkee meillä talossa nimellä Aplico 4.0. Koko 4.0 -kehityshankkeen tavoitteena on ollut kehittää olemassa olevia palveluitamme ja kartoittaa miten voisimme uudistaa kuntokeskustamme Aplicon synttärivuonna. Tähän projektiin ovat osallistuneet meidän asiakkaamme sekä henkilökunta.

 

Aplicon 4.0-kehityshanke alkoi jo maaliskuussa 2023. Hanke alkoi henkilökunnan vierailulla pääkaupunkiseudulla ja sen matkan tuloksena lähti jo toteutetut konseptit syntymään. Technogymin Skillrun Bootcamp tunnetaan meillä nyt nimellä Aplico RUSH. Parikseen tämä laji sai uudistetut Laitepilates-tunnit ja näin syntyi myös Aplico FLOW. Nämä konseptit tuotiin taloon jo ennen juhlavuotta, vähän fiilisteltiin ennakkoon. Näin saatiin myös uudistukset ja remontit jaksotettua siten, että niistä ei koidu haasteita perinteisen liikunta-arjen pyörittämiseen.

 

Hanke jatkui maaliskuussa ensin Tampereen messuilla ja Fibon messumatkalla Saksassa huhtikuussa. Molemmilla messuilla päästiin vertailemaan laitteita sekä tutustumaan alan uusiin innovaatioihin. Europe Activen isännöimä seminaari Kölnissä toi lisää ajateltavaa ja lukuja pohdintaan hankkeen taustalle.

 

4.0 – kehityshankkeen suurinta antia olemme saaneet asiakkailtamme. Keräsimme keväällä asiakkaistamme oman työryhmän, joka on miettinyt uudistusta kanssamme. Mukaan sai hakea kaikki halukkaat ja onneksi jäsenkirjeemme kyselyyn vastasikin 25 innokasta asiakasta. Tällä porukalla matkasimme toukokuussa Helsinkiin ja vierailimme neljässä kohteessa. Sieltä alkoi työ miettimiseen mitä me voisimme uudistuksella saavuttaa, ja mikä olisi mieleinen suunta uudistukselle.

 

Asiakastyöryhmä on kokoontunut tämän matkan jälkeen muutamissa kokouksissa. Aplicon tiloissa olimme ideoimassa nykyisten tilojen kehittämistä syksyllä. Työ jatkui vielä tammikuussa 2024, kun laitoimme kaikki asiakkaiden ja henkilökunnan toiveet pöytään ja aloimme priorisoimaan niitä yhdessä. Näillä päätöksillä jatkamme matkaa ja pian näemme, mitkä uudistuksista tulevat iloksemme Aplicon juhlavuoden aikana.

 

Yksi osa juhlavuoden uudistumista on myös Aplicon logon uudistus. Meillä on nyt uusi ja upea logo, joka on tätä päivää. Tunnistat meidät tuttuun tapaan punaisesta logosta jatkossakin. Punainen on voimakas väri, joka kuvastaa energiaa ja elämää. Se on voiman, terveyden ja elinvoiman väri. Siksi se on ollut valintamme alusta saakka ja sopii loistavasti lohjalaisen liikunta- ja hyvinvointikeskuksen väriksi.

 

Tästä se kaikki alkaa. Pienistä jutuista kohti suurempia kokonaisuuksia. Osa klubin tiloista on uudistuksen alla jo kevään aikana. Kuntosali sekä toimintasali kokevat suuret uudistukset syksyllä 2024. Ilolla nyt valmistelemme tulevaa uutta. Meidän asiakkaillemme tätä kaikkea toteutamme.

 

Pian Aplico 4.0 palvelee teitä ja tuo uusia liikunnallisia elämyksiä arkeenne!

 

Kirjoittaja:

Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplico

www.aplico.fi

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

050 356 3045 – Aplicon asiakaspalvelu

 

 

Katso Aplico 4.0 -kehityshankkeen kuntosalikuvia tästä!
Tutustu Aplico RUSH ja Aplico FLOWkonsepteihin tästä!
Etkö vielä ole käynyt Aplicossa? Tule tutustumaan sinulle sopivalla tavalla klikkaamalla tästä!

 

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: