Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon kuntosali uusiutuu upealla tavalla – lue lisää ja katso kuvat!

Tässä se on! Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon UUSI KUNTOSALI ja TOIMINTASALI. Tässä ensimmäiset havainnekuvat nähtäväksenne. Hyvää 20 v. syntymäpäivää meille kaikille Aplicolaisille!

Olemme valinneet uuden kuntosalimme laitevalmistajiksi kaksi alamme markkinajohtajaa. Valinta perustuu niiden laadukkuuteen ja toiminnallisuuteen kohderyhmäämme ajatellen.

Kuntosalin laitteet tulevat Italiasta Technogymiltä. Mm. Juoksumattojen määrä lisääntyy ja kaikissa uusissa aerobisissa laitteissa on omat näyttö lisäämään viihtyvyyttä. Taljapaikkoja tulee 12 kpl.

 

Toimintasalin mm. lattia, nostopaikat ja painot saapuvat Ruotsista Eleikolta.

Vipuvarsilaitteet ovat Technogymin PURE-sarjaa, joka sisältää kaikki toivotut pakara- ja jalkatreenien laitteet.

Sisustukseen tehdään vähän uutta lattiaa, valoja ja pintoja viimeistelemään laadukas kokemus.

Pienvälineetkin löytävät paikkansa uudessa sisustuksessa.

 

 

Mistä kyse?

Aplicossa alkoi kehityshanke 4.0 keväällä 2023. Sen tavoitteena oli uudistaa kuntoklubiamme juhlavuoden kunniaksi. Aplico täyttää 20 vuotta syyskuussa ja pyrimme siihen mennessä saamaan kaikki suurimmat remontit ja uudistukset teille tehtyä. Nyt on aika aloittaa uudistusten toteuttaminen klubilla. Tässä teille hieman ennakkoinfoa miten kaikki etenee kohti uutta! Lue lisää Aplico 4.0 kehityshankkeesta tästä.

 

Mitä, missä ja milloin?

Meidän perustehtävämme on liikuttaa teitä, joten takaamme sen jokaisella viikolla uudistuksia rakentaessa. Kesäkuussa maalaukset ja seinäpintojen panelointi ei pysäytä harjoittelua kuntosalillamme. Vain pommisuoja on viikon poissa käytöstä 23.5. alkaen, kun se maalataan ja sisustetaan uudelleen. Venyttelylaitteet ovat sen aikaa kuntosalin puolella.

 

Kuntosali oli kiinni VAIN yhden viikon elokuussa 12.8.–18.8. Tällä ajalla kaikki ryhmäliikunta ja ulkotreenit pyörivät normaalisti. Viikon sulku koskee vain kuntosalia/toimintasalia. Korvaavana harjoitteluna ohjaamme remontin aikana extraa mm. Aplico Outdoorissa, jonne siirrämme osan Toimintasalin laitteista. Kaikille jäsenillemme avaamme lisäksi konseptiemme RUSH Treenin ja FLOW Laitepilateksen ovet tuon viikon ajalle veloituksetta. PREMIUM jäsenille hyvitämme tuon viikon maksun automaattisesti, niin rahallinen etu on kaikille jäsenillemme sama (19.8. veloituksessa).

 

Tässä uudistuksen ja remonttien alustavaa aikataulua:

Toukokuu

 • VKO 19 – Ulko-oven maalaus ja teippaus sekä muurin maalaus.
 • VKO 21 – Aulan paneelien asennus alkaa sekä kuntosalin/pommisuojan maalaus. (23.5.)
 • VKO 22 – Uudet lukijalaitteet asennetaan, jonka jälkeen kuljet klubilla QR koodilla kännykästäsi sekä avainkortilla valintasi mukaan. (28.5.) Paneelien asennukset jatkuvat kuntosalilla.
 • VKO 23 – Parkkiruutujen maalaus ja opastekylttien asennus.

Kesäkuu

 • VKO 24 – Uuden kahvilan sisustus alkaa uusien kalusteiden saavuttua.
 • VKO 25 – Uudet kenkähyllyt aulaan ja pukutiloihin sekä uudet penkit pukutiloihin.

Elokuu

 • VKO 32 – Iron Quben siirto Toimintasalista Aplico Outdooriin. Valaistuksen asennuksen alkavat.
 • VKO 33 – UUSIEN laitteiden asennukset Ratakadulla. Lattian rakentaminen ja valaisutuksen viimeistely. 12.8.-18.8 kuntosali poissa käytöstä remontin ja asennusten vuoksi. Kuntosalin laitteiden siirto Tennariin Rantapuistoon.
 • VKO 34 – Aplico Ratakadun UUDEN 700m2 kuntosalin ja toimintasalin käyttöönotto ma 19.8. klo 16:00. Sen jälkeen Sali käytössä normaalisti. Tarjoamme laiteopastusta koko viikon jäsenyyteen kuuluvana.
 • La 31.8. Aplicon syyskauden startti.
 • La 28.9. Aplicon 20 v juhla Lohjan Lukiolla.

 

UUTTA: Aplico SPORT Tennarin tiloissa

Tässä samassa Aplico avaa Tennarin tiloissa oman 24/7 kuntosalin. Aplico SPORT on 400m2 kuntosali, joka toimii ilman asiakaspalvelua. Aplicon nykyinen laitekanta siirtyy osittain Ratakadun uudistuksen alta SPORTin tiloihin. Aplicon nykyisille jäsenille tämänkin salin käyttöoikeus jäsenyyteen kuuluvana ainakin vuoden loppuun asti. Aplico SPORTin avajaisia vietetään to 22.8. klo 16.00 Tennarilla.

 

Paljon uusia upeita juttuja tulossa syksyyn! Hyviä treenejä kesään ja pian nautitaan 4.0 hankkeen tuloksista yhdessä!

 

Hyvän olon terveisin,

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

Jutta Österberg-Hurme, Tj

Ratakatu 24, 08150 Lohja

www.aplico.fi

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

 

Puuttuuko Aplicon jäsenyys? Hommaa äkkiä tästä itsellesi yksi niin olet mukana uudistusten parissa ensimmäisenä!

Lue lisää Aplicon 4.0 kehityshankkeesta tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: