Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Koko perheen yhteistä tekemistä hiihtolomalle!

Moni viettää hiihtolomaa tällä viikolla. Erilaista tekemistä yksin ja yhdessä mietitään ja liikunta voisi olla yksi loistava vaihtoehto. Siinä on monipuolista tekemistä, vaikka koko perheelle. Me kerättiin muutamia puuhia hiihtolomaviikon varalle tähän kirjoitukseen. Aplicon palvelut liikuttavat lomaviikoilla tuttuun tapaan kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla ja konseptien parissa. Palvelumme eivät lomaile, vaan sauna on lämpimänä kaikkina päivinä treenien päälle. Tarjoamme kaikkiaan yli 100 ohjattua liikuntatuntia meidän jäsenten ja premium-jäsenten lukujärjestyksissä. Niistä voi oman loman iloksi valita muutaman ja lähteä vaikka rohkeasti kokeilemaan jotain uutta.

 

Tehdään yhdessä

Lihaskunnon ylläpitäminen on tärkeää meille kaikille. Oman toimintakyvyn ylläpito on järkevää kaiken ikäisille. Kuntosali voisikin olla yksi hyvä vaihtoehto treenata kaverin kanssa tai perheen kanssa yhdessä. Suuntaatte vain porukalla salille ja treeni voisi olla, vaikka se, että jokainen saa päättää 2–3 liikettä, joita kaikki tekevät. Alkuun 10 minuutin lämmittely ja sitten lihaskunnon pariin. Jos kuntosali ei nyt innosta niin, vaikka kuntonyrkkeilyssä tehdään treeniä pareittain. Ohjatusta tunneista Lihaskunto, Body Pump tai kuntopiiri tuovat lihaskuntotreeniä ja harjoitus on 45 minuutissa tai tunnissa tehty ohjaajan motivoimana.

 

Aikaa palautumiselle

Hyvän terveyden ylläpitoon sopiva kuormitus elimistölle on suotuisaa. Tarvitsemme yllä mainitun lihaskuntoharjoittelun lisäksi myös hapenkuljetuselimistöä rasittavaa liikuntaa ja vastapainoksi vielä liikehallintaa, jotta voimme kokonaisvaltaisesti hyvin. Olennaista on löytää oman arjen kuormituksen, liikunnan ja palautumisen tasapaino. Liikunta on hyvä tapa edesauttaa palautumista. Mieti vain millainen liikunta kehollesi tänään auttaisi palautumaan? Palautuminen kaikesta rasituksista on sekä kehollista että mielensisäistä toimintaa. Ajoittain on hyvä valita liikunnasta myös niitä kevyitä lajeja ja antaa lihaksille, hermostolle ja mielellekin aikaa palautua. Syvävenyttelyssä, Joogavenyttelyssä ja Aijäjoogassa pääset ohjatusti palautumisen pariin. Näillä tunneilla tehdään myös syvähengitystä, joka jo itsessään auttaa palautumisessa. Lattiapilates tai FLOW Laitepilates voisivat myös olla rauhallista voimaa etsivän valinta. Hyvä vertauskuva palautumiselle on vaikka akun lataaminen. Se voi tapahtua, vaikka kehonhuoltotunnilla.

 

Ulkoilusta punaiset posket

Kelissä kuin kelissä on hyvä myös pistäytyä raikkaassa ulkoilmassa. Luonnossa liikkumisella on myös palauttava voima. Lisää happea hakemaan ja vaikka hassuttelemaan pulkkamäkeen koko porukka. Liikunnan ilo on tässäkin lajissa taattu ja sopii tämäkin vauvasta vaariin. Yksi hiihtoloman liikuntavinkki voisi vielä olla se, että lähdette liikuttamaan Aplicon sponsoroimaa punaista potkukelkkaa Aurlahdenrantaan. Pieni retki Ollisaareen on elämys kaikille.

 

Ihanaa hiihtolomaa kaikille lohjalaisille! Tapaamisiin liikunnan parissa.

Terveisin, koko Aplicon joukkue

 

Lomalle Aplicon PODCAST – KYNNYKSEN YLI kuunteluun tästä!
Puuttuuko perheenjäseneltä viekä Aplicon kortti? Tästä tutustumiskorttien valintaan ja yhdessä kokeilemaan!
Viikkokortti tai kuukausikortti Aplicoon tästä!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: