Tyhy-liikuntaa työyhteisöllenne

1 452,00 

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa!

Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Säännöllisellä liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee.

“Säännöllisellä, intensiivisellä ja läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella näyttää olevan työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus – liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä kroonisissa pitkäaikaissairauksissa ja vaikuttaa näin välillisesti työkykyyn.” – UKK-instituutti

 

Nappaa tästä teidän porukalle säännöllinen liikuntatunti kahdeksaksi viikoksi ja huomatkaa yhdessä ero työtehossa ja yleisessä fiiliksessä! Voit tehdä valintasi kahdesta eri paketista:

Esimerkkipaketti 1:
  • treenit torstaisin klo 11:00-12:00
  • tuntivaihtoehtoina kehonhuolto, kuntosali tutuksi tai sisäpyöräily
Esimerkkipaketti 2:
  • treenit perjantaisin klo 8:00-9:00
  • tuntivaihtoehtoina kuntonyrkkeily, kahvakuula tai kuntosali tutuksi

Molemmissa paketeissa kesto on kahdeksan (8) viikkoa. Ohjatun tunnin laji voi olla sama koko paketin ajan, tai voit valita useamman lajin. Halutessasi voit kirjata valitsemasi lajit Lisätietoja-kenttään siirtyessäsi ostoskoriin. Ohjaustuntien maksimiosallistujamäärä on 25 henkilöä. Paketin aloitus sopimuksen mukaan.

Paketin hinta on 1320€ (+alv 10% = 1452€).

 

Voit tehdä ostoksen heti verkkokaupasta tai olla yhteydessä emma.linden@aplico.fi, p. 050 542 1630.

Olemme teihin yhteydessä verkkokauppaoston jälkeen kolmen arkipäivän sisällä.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: