Liikuntavideot yritykselle

alk. 453,69 

Autamme yrityksiä pitämään hyvää huolta työntekijöidensä fyysisestä, kuin myös psyykkisestä hyvinvoinnista, virtuaalisten liikuntavideoiden avulla. Räätälöimme sinun tiimillesi sopivat liikuntatunnit ja videoimme teille omat liikuntaohjeet yrityksenne tarpeen mukaan. Liikuntavideot on nyt myynnissä pakettina alle 50 henkilön tai yli 50 henkilön yrityksille. Niihin kuuluu yrityksen liikuntaohjeet sekä neljä (4 ) videota valintanne mukaan. Voit valita videot kehonhuoltotuntien ja lihaskuntotuntien listasta (vaihtoehdot löydät alta tuotteen kuvauksesta) Liikuntavideot alle 50 henkilön yritykselle 390€ (+Alv 24%). Liikuntavideot yli 50 henkilön yritykselle 690€ (+Alv 24%) Lähetämme teille tilatun liikuntapaketin sähköpostitse, jonka voitte jakaa henkilökunnalle omaan käyttöön. Liikuntavideot ovat käytössä 6 kk ostopäivästä. Voit tehdä ostoksen heti verkkokaupasta tai olla tarvittaessa yhteydessä sari.hankimo@aplico.fi, p. 050 500 1131. Olemme teihin yhteydessä verkkokauppaoston jälkeen kolmen arkipäivän sisällä.

Valittavana olevat liikuntavideot Kehonhuoltotunteja:

  • Pilates

Tämä tunti ohjaa ryhtiä oikeaan suuntaan, saa keskivartalon kaventumaan sekä olon kevyemmäksi. Hengityksen tahdissa tehtävät rauhalliset liikkeet vahvistavat syviä lihaksia.

  • Terveselkä

Tunnin tavoitteena on saada rankaan liikettä ja liikkuvuutta sekä helpottaa selän yleisiä kiputiloja. Harjoitus pitää sisällään sekä avaavia että vahvistavia liikkeitä selälle.

  • Yoga Flow

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava, sekä kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

  • Fustra

Fustra auttaa niska- ja hartiaseudun vaivoihin, vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä. Tunti kehittää myös kestävyyttä ja kehonhallintaa. Fustra on UKK-instituutin tutkima ja tuloksekas tuote.

Lihaskuntotunteja:

  • Kahvakuula

Tämä tunti on hyvin monipuolinen. Voima, kehonhallinta ja liikkuvuus kehittyvät tällä tunnilla unohtamatta hengästymistä.

  • Lihaskunto

Lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen tehdään peruslihaskuntoliikkeitä oman kehonpainon avulla. Tunti sopii aloittelijoille.

  • RVP, Reisi-Vatsa-Pakara

Tunti sisältää erilaisia kyykkyjä ja vatsarutistuksia. Tehokas tunti, jolla hiki virtaa ja lihakset saa kyytiä oman kehonpainon avulla.

  • Hiit-harjoitus

Fyysisesti haastava treeni, joka polttaa tehokkaasti rasvaa. Harjoitus kestää 30 min. Lämmittelyyn käytetään 5 min ja itse harjoitukseen 20 min. Liikkeitä tehdään mm. Tabata-tyyppisesti. Tällä tunnilla pääset haastamaan itsesi.

Valmiin liikuntavideopaketin lähetämme teille sähköpostitse, jonka voitte jakaa henkilökunnalle omaan käyttöön. Liikuntavideot ovat käytössä 6 kk ostopäivästä

Poista

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Kyllä, varaan näytetunnin: