Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Viinijooga

170,00 

Onko sinulla haussa hauska liikuntamuoto rennosti pieni pilke silmäkulmassa? Lähde mukaan hauskaan hikoiluun oman ryhmän kanssa!

Kyseessä on esimerkiksi 45 min joogaharjoitus (tai kesto toiveenne mukaan), jossa voit nauttia samalla lasin viiniä, olutta tai vaikka teetä valintasi mukaan. Itse harjoitus myötäilee joogaharjoituksen tunnelmaa, mutta viinilasi tuo siihen tietyn haasteen ja huvin sekaan. Tämä tunti on tehty tuomaan iloa ja elämyksiä arkeen tai juhlaan ja se otetaan vastaan huumorilla. Omasta onnistumisesta itsensä saa palkita vaikka huikalla lasista. Tärkeintä on hymy huulilla tämän tunnin jälkeen! Tämä voi olla liikuntaa tai pelkästään yhteistä hauskanpitoa.

Te päätätte, me ohjaamme!

Tunnin sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa.

Hinta: 170€ (sis. alv 10%)

 

Voit tehdä ostoksen heti verkkokaupasta tai olla yhteydessä emma.linden@aplico.fi, p. 050 542 1630.

Olemme teihin yhteydessä verkkokauppaoston jälkeen kolmen arkipäivän sisällä.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: