Baby Shower

195,00 

Vietä unohtumaton BabyShower –juhla Aplicossa MAMA-tuntiemme parissa!

Pakettiin sisältyy Klubitila Huvituksen käyttö juhliin (2h, max 25hlö) sekä odottavalle äidille suunnattu liikuntatuokio (45min) valintanne mukaan. Klubitila Huvituksessa saatte aseteltua juhlatarjoilut kauniisti esille ja pääsette juhlistamaan tulevaa äitiä.

 

Valittavanasi on seuraavat tuntivaihtoehdot:

MamaYoga: Tällä tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden asennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Tunnin tarkoitus on lempeästi huoltaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

MamaDance: Tunnilla tanssitaan erilaisin teemoin lempeästi kehoa liikuttaen.

MamaCore: Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa ja vahvistat kehoa lempeästi. Keskivartalon lihaksia vahvistetaan tällä tunnilla monipuolisesti lantionpohjaa unohtamatta.

Ohjatun tunnin sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa.

Hinta: 195€ (sis. alv 10%)

 

Voit tehdä ostoksen heti verkkokaupasta tai olla yhteydessä emma.linden@aplico.fi, p. 050 542 1630.

Mikäli sinulla on tiedossa BabyShower-päivä tai useampi päivämääräehdotus, voit kirjata nämä ostoskorissa “Lisätietoja”-kohtaan ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Olemme teihin yhteydessä verkkokauppaoston jälkeen kolmen arkipäivän sisällä.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: