Aktiivisesti ikääntyen -kurssi on 6 viikon aktivointi 65 + vuotiaille

Aktiivisesti Ikääntyen kurssi on suunnattu noin 65+ vuotialle ja harjoittelun pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa kuntosalilla. Ikääntymisen myötä lihasmassa vähenee, mutta oikeanlaisella harjoittelulla tämä pystytään estämään ja lihasvoimaa parantamaan. Hyvä lihaskunto on kaiken toimintakyvyn edellytys ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Haluasitko sinä tehdä edelleen arjessa sitä mitä haluat, vaikka ikää tuleekin? Jos vastasit kyllä on tämä kurssi juuri sinulle. Hyvässä seurassa harjoittelu mukavaa ja treenin päälle on aina lämmin sauna. Kahvit juodaan yhdessä ja vaihdetaan kuulumiset vielä ennen kotiin lähtöä.

 

Aktiivisesti ikääntyen-kurssi pohjautuu EU hankkeisiin

Kuuden viikon Aktiivisesti ikääntyen –kurssi pohjautuu Let’s be Active EU-hankkeisiin. Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on ollut jo vuodesta 2015 mukana monissa eri EU-hankkeissa, joissa on tutkittu liikunnan vaikuttavuutta terveyteen ja hyvinvointiin. Hankkeet ovat osoittaneet, että jo kuuden viikon kurssi lisää osallistujien hyvinvointia monella tavalla. Esimerkiksi yleinen jaksaminen arjessa parani huikeat 32,1 % vain 6 viikon aikana. Myös liikunnan myönteisyys ja stressinsietokyky parantuivat ja tuki- ja liikuntaelinten kivut vähenivät kurssille osallistuneilla. Kurssin kautta pääsee myös tutustumaan monipuolisesti liikuntaan ja se on auttanut monia kynnyksen yli.

 

Monipuolisesti liikkumalla terveyttä ja toimintakykyä

Aktiivisesti ikääntyen-kurssilla tavoitellaan, että lihaskuntoharjoittelu tulee tutuksi. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville ja tai tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville. Ryhmän tuki motivoi ja antaa mahdollisuuden sosiaalisiin kontakteihin. Ryhmä tapaa kerran viikossa kuuden viikon ajan. Yhteinen tapaaminen on keskiviikkoisin klo 11.30. Tapaamisissa tehdään lihaskuntotreeniä sekä kehonhuoltoa ja saa valmentajalta ohjeet juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Yhteisten tapaamisten kautta saa rytmiä omaan tekemiseen. Liikunnan ja sosiaalisuuden lisäksi viikkojen aikana on myös henkilökohtainen liikuntaneuvonta. Kurssin aikana on mahdollista tehdä lisäksi harjoituksia AplicOnlinen kautta etänä tai osallistua viikoittaiseen liikuntakalenterimme tarjontaan kuntokeskuksessa.

 

Aktiivisesti ikääntyen -kurssi alkamassa

  • Aktiivisesti Ikääntyen -kurssi 65 + alkaa keskiviikkona 2.10. klo 11.30.
  • Kurssi on oma kokonaisuutensa ja sen hinta on 89,00 €.
  • Maksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa osassa kurssin alkaessa.
  • Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella tai 050 356 3045 tai info@aplico.fi

Tiedät kyllä, että pitäisi aloittaa säännöllinen liikkuminen, mutta aloitus aina siirtyy ja jää muiden asioiden jalkoihin. Liikunta on ollut vähäistä ja toimintakykyä tulisi parantaa. Kuulostaako tutulta? Jos vastaat kyllä, niin Aktiivisesti ikääntyen kurssi on sinulle!

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on liikuttanut lohjalaisia ja muita lähialueiden ihmisiä jo vuodesta 2004 ja työllistää useita kymmeniä paikallisia liikunnan- ja hyvinvointialan osaajia. Lähes 3000 neliön omat tilat ovat viihtyisät ja nykyaikaiset ja rakennettu nimenomaan liikuntakäyttöön, joka takaa viihtyisän ympäristön treenille niin kesähelteellä kuin talvipakkasellakin. Saunan lauteilla voi rentoutua ja viihtyä treenin jälkeen, vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico palvelee osoitteessa: Ratakatu 24, Lohja.

 

Ilmoittaudu mukaan

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: