Jäsenetu – tuo kaveri liikkumaan ja saat 100 € liikuntarahaa

Onko kotona tai läheisissä joku, joka haluaa mukaan Aplicoon? Kun tuot ystäväsi tai läheisesi jäseneksi saat 100,00 € liikuntarahaa. Edun saat sinä, mutta voitte myös jakaa sen haluamallanne tavalla. Edun voi käyttää jäsenmaksuihin, konseptisarjakortteihin, PT-valmennukseen, valmennusryhmiin tai mihin tahansa toivotte. Nyt jos koskaan kannattaa houkutella perhe ja/tai kaverit mukaan treenaamaan! Tämä etu päättyy tiistaina 3.9.

Kauden startissa lauantaina 31.8. on vielä lisäetu

Lisäksi kauden startti tapahtumassa jäsenyyden ostaneille 2 viikkoa veloituksetta sekä 6 x konseptisarjakortti (FLOW Laitepilates & RUSH Treeni) kaupan päälle. Tarjous koskee uusia 12 kk jäsenyyksiä ja on voimassa vain lauantain ajan klubilla.

Kaipaatko FLOW Laitepilates tai RUSH Treeniä?

FLOW Laitepilates ja RUSH Treeni -sarjakortti tarjous on voimassa su 1.9.2024 asti. 6 x kortti 75,00 € ja 12 x kortti 145,00 €. Vie harjoittelusi uudelle tasolle ja osta oma korttisi klubilta tai verkkokaupasta klikkaamalla tästä!

 

Tapaamisiin klubilla!

Aplicon verkkokauppaan tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: