Aplicon jäsen – KUTSU uusitulle kuntosalille!

On ilo kirjoittaa teille, että remontit ja uuden asennukset ovat hyvässä vauhdissa ja kaikki on edennyt viikolla suunnitelmamme mukaan. Onkin aika kutsua teidätkin pian uudelle kuntosalillemme.

 

KUTSU AVAJAISIIN

Tervetuloa katsomaan Aplico 20 v -lahjaa maanantaina! Kuntosalin ja Toimintasalin avajaiset sekä käyttöönotto on maanantaina 19.8. klo 16.00. Olemme järjestäneet teille jäsenillemme tilaisuuden tulla ohjatusti tutustumaan klo 16.00–18.00. Olemme paikalla esittelemässä ja opastamassa teitä jäseniämme uuden pariin. Kuntosalin avajaisissa Eleiko tarjoaa teille vohveleita ja Aplico mm. kahvia ja omenoita. Arvomme kävijöiden kesken myös Technogymin tuotelahjoja. Avajaisiin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa! Sali on upea!

 

Treenaamaan saa jäädä heti avajaisista klo 16.00->. Siitä eteenpäin sali on normaalisti käytössänne.

 

LAITEOPASTUS UUDELLA KUNTOSALILLA

Haluamme opastaa teidät hyvin uusien laitteiden käyttöön. Moni laitteista on tuttuja entuudestaan, mutta mukana on myös paljon täysin uutta. Avajaisista eteenpäin olemme tehneet kahden viikon ajalle kymmeniä tunteja ohjausta salille.

Löydät nämä ajat varausjärjestelmästämme mustalla värillä viikonlopun aikana. Pääasiassa olemme salilla aina aukioloaikoinamme lisättynä muutamalla aikaisella aamulla. Mahtavaa, jos juuri sinä tulet ohjaukseen niin saat kaiken irti uutuuksista. Meidän joukkue on paikalla!

 

TECHNOGYM SOVELLUS

Siirrymme Aplicolla osissa Technogymin teknologiaan ja jo nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää Technogym sovelluksen antia. Voit ladata jo ennakkoon Technogym sovelluksen tästä linkistä: https://technogym.page.link/KsBFw78zZ5ETuF6g7

Klubilla voit katsoa QR koodilla mm. laitteiden ohjevideot. Löydät sieltä myös videoita kotitreeniin ja voit seurata harjoitteluasi, vaikka juoksulenkillä. Me autamme tässäkin tulevien viikkojen aikana.

 

SPORT APLICO AVATAAN TORSTAINA

Avaamme torstaina 22.8.klo 16.00 Aplicon ”sisarsalin” Tennarin tiloissa. Aplicon jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää oman jäsentyyppisi mukaisesti tätäkin kuntosalia. Pääset sinne nykyisellä avainkortillasi tai QR koodilla. Et tarvitse mitään uutta salille pääsyyn. Lukija on samanlainen, kun Aplicon ulko-ovessa nyt. Avainkortti toimii 24/7 Aplicon jäsenille ja päiväjäsenyyttä käyttäville 00:00-15:00 välisenä aikana.

 

Tapaamisiin Aplicon kuntosalin avajaisissa Ratakadulla maanantaina klo 16:00-18:00!

 

 

Uudistuksen ja rempan keskeltä terveisin,

 

Jutta Österberg-Hurme yhdessä koko meidän joukkueen kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24

08150 Lohja

 

www.aplico.fi

info@aplico.fi

050 356 3045

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: