Kuntosalin remontti ja uudistus alkaa 12.8.

Syksy saapuu ja se tarkoittaa koko kuntosalimme uudistuksen alkua. Kuten olemme tiedottaneet pitkin kevättä alkaa 12.8. uusien laitteiden asennus Aplicolla Ratakadulla. Tämän takia KUNTOSALI ja TOIMINTASALI ovat yhden viikon poissa käytöstä. Kaikki muu Aplicolla pyörii normaalisti koko viikon ajan liikunta kalenterin mukaisesti. Lisäksi on extra tunteja Aplico Outdoorissa ja konseptisaleissa.

Tässä alla infoa mitä kaikkea olemme järjestäneet liikuntasi iloksi tämän viikon ajalle korvaamaan kuntosalin treenejä. Valitse omasi ja tee hieno treeniviikko samalla, kun me rakennamme upeaa uutta kuntosalia 20 v. lahjaksi teille!

 

APLICON KUNTOSALIN REMONTIN AIKATAULUT

Toimintasalin Iron Qube (rautakehikko) siirretään tämän viikon to/pe takapihalla Aplico Outdooriin, jotta se on käytössä siellä remontin aikana.

Remontti alkaa maanantaina 12.8. klo 5:30. Asennuksessa ovat Technogymin aerobiset- ja painopakkalaitteet sekä Eleikon nostopaikat, tangot ja painot jne. Seuravaksi kuntosalille pääsee treenaamaan maanantaina 19.8. klo 16:00, kun uusittu salimme avataan!

Toivomme, että remontin aikana Sali 1 ryhmäliikuntatilaan odotetaan kahvion puolella turvallisuus syistä. Toivomme myös, että asennusviikon aikana kuntosalin tiloissa ei käydä katselemassa, jotta toistakymmentä asennusmiestä saavat työrauhan. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen.

 

EXTRAA RYHMÄLIIKUNNASSA

Olemme lisänneet lukujärjestykseen Aplico Outdoor treenejä. Löydät ne punaisella värillä tuntikalenterista. Suosittelemme myös kokeilemaan jotain uutta lajia tämän viikon aikana liikuntakalenteristamme. Lihaskuntotreeni, kahvakuula, jooga tai vaikka sisäpyöräily!

 

KAIKILLA ON KÄYTÖSSÄ PREMIUM JÄSENYYDEN TUOTTEET VIIKON AJAN

Tarjoamme kaikille lisämaksutta FLOW Laitepilateksen ja RUSH Treenit 12.8–18.8. välisenä aikana. Varaathan paikan näille tunneille ennakkoon PREMIUM tuntikalenterista tai asiakaspalvelustamme.

Kaikille PREMIUM jäsenillemme olemme hyvittäneet automaattisesti 1 viikon maksun, niin etu on kaikille saman arvoinen.

 

PT TAPAAMISET

Oma Personal Trainerisi on miettinyt sinulle omat toimivat treenit ko. viikon ajalle. Sovitut PT tapaamiset pidetään normaalisti. Lisätietoja PT treeneistäsi saat omalta valmentajaltasi.

 

MAHDOLLISUUS HYÖDYNTÄÄ NEIDONKEITAAN KUNTOSALIA

Mikäli mikään yllä mainituista ei ollut sinulle mieleen olemme järjestäneet myös korvaavan kuntosalin asennusviikon ajalle. Aplicon vastaanotosta voit noutaa lipun/liput joilla pääset uimahallin kuntosalille sen vastaanoton ollessa avoinna 08:00-20:00. Kuntosalilla voi olla 23:00 saakka, kunhan saavut 20:00 mennessä ovesta sisälle. Muutamat teistä treenaavat vain aikaisin aamuilla niin teille meillä on avainkortti, jolla pääsette 5:15 jälkeen kuntosalille. Avainkortilla liikutaan ns. keilahallin ovesta sisälle. Kaikki kortit uimahallin kuntosalille voi noutaa Aplicon vastaanotosta ke 7.8. alkaen.

 

UUSIEN LAITTEIDEN OPASTUKSET

Meillä pyörii ensimmäiset 2 viikkoa lähes jatkuvana ohjaukset, kun uusi kuntosali avataan. Lisäämme vielä loppuviikosta kaikki ”ohjaaja salilla” ajat näkyviin tuntikalenteriin. Silloin olemme täällä opastamassa uusien laitteiden käytössä. Annamme myös vinkkejä laitteiden käyttöön samalla.

 

APLICON TENNARIN SALI – RANTAPUISTO 45

Nykyinen laitekantamme siirtyy SPORT Aplicon käyttöön uuteen Tennariin. Tämä on Aplicon omistama kylmäsali, jonka avaamme 22.8. klo 16.00. Aplicon jäsenenä sinun ei tarvitse ostaa toista jäsenyyttä sinne vaan saat jäsenetuna hyödyntää loppuvuoden myös Tennarin kuntosalia omalla avainkortillasi/QR koodilla kännykästä. Tämä on sama, jolla liikut Aplicon tiloissa Ratakadulla.

 

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisäkysymyksiin treeneillä käydessäsi tai laita viestiä info@aplico.fi / tai soittamalla 050 356 30 45

 

Upea syksy tulossa ja huikea kuntosali rakenteilla Aplicolaisille Ratakadulle!

Jos et vielä ole nähnyt videota uudesta salistamme niin näet sen etusivultamme osoitteessa: www.aplico.fi

 

Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa tai TikTokissa niin näet koko ajan, miten remonttimme etenee viikon aikana. Löydät meidät osoitteella @aplicolohja

 

Elämyksiä arkeen, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: