Risto maanantaisin 09:30

Nyt on aika kehittyä ja voida paremmin! HUIPPUKUNTOON valmennusryhmäni tukee kiinteytymistä, voimantuottoa ja liikkuvuutta! Tämä valmennus toteutetaan pääosin kehonpainoliikkeillä, jolloin treenaaminen on turvallista ja nimenomaan ongelma-alueita kehittävää. Valmennus ei ole kuitenkaan kevyimmästä päästä vaikkei painoja juuri käytetä. Treenien tehokkuus perustuu kahteen asiaan: pitkiin työsarjoihin sekä haastaviin liikkeisiin. Ohjelmien rakenne sekä vaihtelevuus määräytyy ryhmän kautta, mutta noin 4 viikon välein ohjelmat päivitetään ryhmän tason mukaan.

Valmennuksen rakenne koostuu kolmesta omatoimitreenistä sekä viikoittain yhdestä yhteistreenistä. 3 treeniä toteutetaan lihaskunto edellä ja 1 treeneistä on aerobinen kevyt harjoite. Yhteistreenit ovat aina kuntosalilla tai ryhmäliikuntasalissa.

Huom: tässä valmennukssa ei seistä käsillä tai tehdä muutenkaan mitään mahdottomia liikkeitä, mutta haastetta on kyllä luvassa.

Tämä ryhmä on sinulle jos haluat: Kiinteytyä, olla energisempi, parantaa liikkuvuuttasi, kehittää voimatasojasi ja olla Huippukunnossa!

Tämä valmennus kestää 16 viikkoa.

Valmennusryhmän startti 4.3.2024

Treenit maanantaisin klo 09:30

Kysy lisää: risto.viranen@aplico.fi

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: