Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

InBody-mittaus

25,00 30,00 

Haluaisitko nähdä, mistä kehosi koostuu?

InBody-kehonkoostumusmittaus perustuu bioimpedanssimenetelmään, jossa kevyt sähkövirta kulkee kehosi läpi. Mittauksen tekeminen kestää noin minuutin, ja tulokset kirjautuvat selkeälle raporttilomakkeelle. InBody-mittauksen avulla saat tietoa mm. kehosi lihas- ja rasvamassan määrästä, lihastasapainosta, viskeraalirasvan määrästä sekä nestetasapainosta. Mittauksen tulosten perusteella voit asettaa itsellesi juuri oikeat tavoitteet sekä seurata niiden toteutumista.

 

Mahdollisimman tarkan mittaustuloksen saamiseksi valmistaudu mittaukseen seuraavasti:

  • Pue päällesi mahdollisimman kevyt vaatetus, tai valmistaudu riisumaan raskaammat vaatteet. Mittaus tehdään paljain jaloin, ja sen ajaksi on hyvä ottaa pois kellot sekä suuret korut.
  • Vältä mahdollisuuksien mukaan syömistä sekä runsasta juomista noin kahden tunnin ajan ennen mittausta. Vältä myös runsasta alkoholin käyttöä 12h ennen mittausta.
  • Suosittelemme välttämään kovaa fyysistä rasitusta (hengästyttävää liikuntaa) ennen mittausta, sillä se vaikuttaa kehon nestemääriin sekä nesteiden kiertoon. Samasta syystä mittausta ei suositella tehtävän heti saunomisen jälkeen.
  • Käy vessassa juuri ennen mittausta.

Emme suosittele mittausta, mikäli sinulla on sydämentahdistin, muu implantoitu lääkinnällinen tai elintoimintojen valvontaan käytetty laite, tai olet raskaana.

 

InBody-mittauksen sekä siihen kuuluvan, personal trainerimme antaman mittauspalautteen hinta on 30€ (jäsenetuhinta 25€).

Mittaukseen sekä tulosten läpikäymiseen on hyvä varata aikaa n. 30 minuuttia.

 

Verkkokauppaostoksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän kuluessa mittausajan varaamiseksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä vastaanottoomme aukioloaikojen puitteissa. Tarkista aukioloaikamme tästä: https://aplico.fi/yhteystiedot/

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: