Timanttitiimi

Tervetuloa Laitepilateksen maailmaan oppimaan uutta kehostasi ja voimaan hyvin! Lohjalla nämä maailmalla suuressa suosiossa olevat PeakPilates-laitteet ja tunnit tarjoaa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico. Tunnit ovat maksimissaan 12 henkilön pienryhmiä, joten harjoittelu sopii myös loistavasti tämän ajan henkeen. Laitteet löytyvät Aplicon salista numero kaksi.

Mitä on Laitepilates?

Laitepilates harjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja -tuntemusta. Laitepilates harjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä Pilates laitteita (esim. Reformer, Tower, Wunda Chair), joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Laitepilatesharjoittelun tuomat hyödyt siirtyvät tehokkaasti myös muihin lajeihin ja arkeen ja se sopiikin kenelle tahansa. Vahvasta keskivartalosta ja oman kehon tuntemuksesta hyötyvät niin selkäkivuista kärsivä istumatyöläinen kuin aktiiviurheilijakin. Tuloksena voimaa vaan ei vääntöä. Laitteiden kokonaisvaltainen teho täytyy kokea, sitä ei voi selittää!

Miten mukaan Laitepilatekseen?

Voit osallistua Laitepilateksen-viikkotunneille suoraan, jos olet ennen käyttänyt laitteita. Mikäli laji on uusi, sinun tulee osallistua 1 kerran alkeistunnille, jonka jälkeen voit siirtyä viikkotuntien käyttäjäksi.

Muistathan, että myös PT tapaamissa voit käydä treenaamassa laitteissa. Terveempi-Kiinteämpi valmennusryhmissä laitteet ovat osana harjoittelua ja ne tulevat valmennettaville siellä tutuksi. Myös oman yrityksen yksityistunti järjestyy tässä tilassa ja Laitepilateksessa. Osa asiakkaista on jo nyt kerännyt oman 3-4 henkilön oman pienryhmän ja aloittaneet harjoittelun ohjaajan kanssa. Sekin on loistava tapa lähteä Laitepilates-harjoittelun pariin. Kysy lisää: sari.hankimo@aplico.fi

Alkeistunnit

Alkeistunnit Laitepilateksessa ovat kestoltaan 75 min. Osallistuttuasi vähintään kerran alkeistunnille voit siirtyä viikkotunneille. Alkeistunnilla opastetaan laitteen käyttö, toimintaperiaatteet sekä opit ensimmäiset perusliikkeet. Alkeistunteja järjestetään joka toinen maanantai ja tiistai. Alkeistuntien aikataulun löydät alta. Varaa paikkasi varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta 019 312 880.

Tammi

Helmi

Maalis

Huhti

Touko

Kesä

Maanantai klo 18:40

18.1. Terhi

25.1. Päivi

 

Maanantai klo 18:40

8.2. Terhi

22.2. Sari

 

Maanantai klo 18:40

8.3. Terhi

22.3. Päivi

 

Maanantai klo 18:40

19.4. Terhi

 

 

Maanantai klo 18:40

3.5. Sari

17.5. Terhi

31.5. Chrisu

Maanantai klo 18:40

14.6. Miikka

21.6. Terhi

 

Tiistai klo 19:20

19.1. Petra

26.1. Päivi

Tiistai klo 19:20

9.2. Sari

23.2 Petra

Tiistai klo 19:20

9.3. Päivi

23.3. Sari

Tiistai klo 19:20

6.4. Chrisu

20.4. Sari

Tiistai klo 19:20

4.5. Miikka

18.5. Petra

Tiistai klo 19:20

8.6. Miikka

22.6. Chrisu

Viikkotunnit

Aplicon lukujärjestyksestä löydät 6 viikkotuntia. Harjoituksen kesto on aina 55 minuuttia. Voit tehdä varauksen viikkotunnille suoraan varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta 019 312 880. Osallistua voit tunneille oman aikataulusi mukaan aina, kun tunneilla on tilaa. Voit tehdä vastaanotossa itsellesi myös vakiovuorovarauksen haluamallesi viikkotunnille, jotta sinulla on kiinteä paikka tunnille. Tällöin vain perut tunnin varausjärjestälmästä, jos olet estynyt osallistumaan.

Laitepilates hinnasto

Aplicon jäsenetuhinta:

  • kertamaksu 14,50 €
  • 12 kerran sarjakortissa kertamaksu 12,00 € (yht. 144,00 €)

Hinta muut:

  • kertamaksu 27,50 €
  • 12 kerran sarjakortissa kertamaksu 25,00 € (yht. 299,00 €)

Sarjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Kertamaksu ja sarjakortti ostetaan Aplicon vastaanotosta ja kuitti/kortti annetaan ohjaajalle tunnille saavuttaessa.

Miksi lähteä mukaan tunneille?

”Kymmenen kerran jälkeen tunnet eron, kahdenkymmenen kerran jälkeen näet eron ja kolmenkymmenen kerran jälkeen sinulla on uusi vartalo”. -Joseph Pilates, Pilates harjoittelun kehittäjä.

”Laitepilates on ollut todellinen löytö! Muusikkona huomaan valtavan eron instrumentin teknisessä käsittelyssä & fyysisessä jaksamisessa jo muutaman kuukauden treenin jälkeen. Laitepilates on yhtä paljon ajatustyötä kuin lihasharjoitusta ja riittää siksi pitämään mielenkiintoa yllä pitkään ja tuo myös jatkuvasti eteen uusia haasteita.” -Hanna L. 

Tervetuloa mukaan hakemaan vaihtelua harjoitteluun ja tekemään oivalluksia omasta kehosta!

Kysy lisää Laitepilates-harjoittelusta: sari.hankimo@aplico.fi

www.aplico.fi

info@aplico.fi

091 312 880

 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: