Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Yoga Flow

Tunnin kuvaus:

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava, ja kehon voimaa sekä hallintaa lisäävä harjoitus. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Harjoitukset muuttuvat vuodenaikojen mukaan.

Kenelle tunti sopii:

Tunti sopii kaikille. Asanoille löytyy tarvittaessa vaihtoehtoja. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa harjoituksen aikana.

Mitä mukaan tunnille:

Tunnille tarvitset mukaan joustavat vaatteet, hikipyyhkeen ja juomapullon. Harjoitus tehdään paljain jaloin tai liukuestesukilla.

Vinkki:

Lisää liikkuvuutta saat myös Yoga Venyttely -tunnilta. Lisää haastetta voit lähteä hakemaan YogaFunc®-tunnilta.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: