Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Radical – Raskas sisäpyöräily

Tunnin kuvaus:

Radical- sisäpyöräilytunti on raskas tunti, maksimikestävyysharjoitus saalistajan asenteella. Maksimikestävyysharjoitteilla parannat hengitys- ja verenkiertoelimistön kapasiteettiasi ja maksimaalista hapenottokykyäsi. Maksimikestävyysharjoittelu tapahtuu anaerobisen kynnyksen ”tuolla puolen” eli anaerobisen sykkeen ja maksimisykkeen välimaastossa. Maksimikestävyysharjoittelu opettaa kehoasi sietämään maitohappoja ja tehostaa solujen hapenkäyttöä. 

Radical-tuntien hallitulla intervallirakenteella pääset kokeilemaan omia rajojasi turvallisesti ja tavoitteellisesti harjoitellen. Kovakin treeni on nautinnollinen, kun voit turvallisesti lähettää aivot lomalle ja antaa tunteen viedä.

Kenelle tunti sopii:

Tunti soveltuu kokeneille polkijoille, jotka haluavat harjoittaa maksimaalisia ominaisuuksiaan ja testata omia rajojaan. Tunne adrenaliinin kohina ja nauti euforiasta.

Mitä mukaan tunnille:

Kovapohjaiset kengät tai sisäpyöräilykengät, hikipyyhe ja juomapullo. 

Vinkki:

Maksimikestävyysharjoittelun ehdoton kaveri on peruskestävyystreeni. Muistathan, että huolehtiessasi peruskunnostasi pääset maksimiharjoitteissasikin pidemmälle. Tutustu siis myös Groove-tunteihin sisäpyöräilypuolella.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: