Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

LES MILLS DANCE™

Tunnin kuvaus:

Tunnin aikana tanssitaan 12-13 eri kappaletta ja jokaiseen musiikkikappaleeseen on rakennettu oma koreografiansa. Ensimmäiset tanssit lämmittävät kehon, ja tätä seuraa kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita musiikkityylistä toiseen. Tällä tunnilla et ainoastaan opi hienoja tanssiliikkeitä, vaan teet myös hyvin tehokkaan treenin. Tunnilla parannat aerobista kuntoasi intervallityyppisen treenin avulla, sekä kehität koordinaatiokykyäsi. Ennen kaikkea Dance on kuitenkin tanssin ja liikunnan riemua.

Kenelle tunti sopii:

Dance- tunti sopii kaikille, jotka tykkäävät tanssia. Ei ole niin väliä, meneekö kaikki askeleet oikein – tärkeintä on se, että pääsee heittäytymään hyvän musiikin vietäväksi ja voi unohtaa kaiken muun. Tunti pitää sisällään yökerhoissa ja radiokanavilla soitettujen hittibiisien lisäksi moderneja sekä vanhoja klassikoita. Vaikka tällä tunnilla syke nousee, pystyt tanssimaan ilman hyppyjä tai pyörimisiä. Jokainen tanssii omalla tavallaan.

Mitä mukaan tunnille:

Sisätreenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Vinkki:

Tanssitreenien ohessa kannattaa myös huoltaa kehoa. Tanssista saat vielä enemmän irti, kun huolehdit myös liikkuvuudestasi. Liikkeistä tulee vaivattomampia, vahvempia ja isompia.

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: