Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Les Mills BodyPump®

Tunnin kuvaus:

Musiikin tahtiin tehtävää voimakestävyys-harjoittelua, joka haastaa ja vahvistaa kehoa. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Välineinä käytetään tankoja, levypainoja sekä käsipainoja. Tunti on rankka, sillä toistoja tehdään paljon. Tunnin koreografia vaihtuu 3kk välein. 

Kenelle tunti sopii:

Koska BODYPUMP® on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa. Tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia. Polvi-, selkä- tai olkapäävamma voi olla este tunnille osallistumiseen. Juttele ensin ohjaajan kanssa. 

Mitä mukaan tunnille:

Tunnille tarvitset mukaan liikunnalliset vaatteet, sisäkengät, juomapullon ja hikipyyhkeen. 

Vinkki:

BodyPump® -harjoitusta ei kannata tehdä yli 2x viikossa. Keho tarvitsee riittävästi lepoa näin kovasta harjoituksesta. Sinisiltä tunneilta saat vastapainoa liikkuvuusharjoittelun merkeissä. 

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: